Hírek /

Diaby és Vermaelen a West Bromwich ellen tér vissza

Arsene Wenger a Sunderland ellen is viheti a tegnapi Braga ellen 6-0-s győzelmet arató keretét, mivel nincs új sérült játékos.

További jó hír, hogy Abou Diaby a jövő heti, West Bromwich elleni találkozón már pályára léphet. A középpályás a Bolton ellen sérült meg még a múlt héten, de akkor még Wenger sem volt biztos a visszatérés idejét illetően.

Thomas Vermaelen is harcra kész lesz jövő szombatra, a belga a válogatott meccsek során sérült meg.

Robin van Persie, Theo Walcott, Nicklas Bendtner és Aaron Ramsey továbbra is maródi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

9 éve
De jó is hallani, hogy nincsenek új sérültek! :) Az meg még jobb, hogy a WBA ellen lesz Vermaelen és Diaby is! Bár Vermaelent hamarabbra jósolták, de már megszoktuk, hogy sosem időben térnek vissza a sérültjeink (1-2 esetet kivéve)!
9 éve
jó tényleg jók voltunk a braga ellen de nem szabad elszállni majd ha a bajnokságban vagy ha a bl-ben vagy esetleg mindkettőben elsők lennénk akkor elszállhatnánk de ne 1 meccs miatt legyen a csapat ilyen jó hanem szinte az összesen(mert ilyen formát egy bajnokságban egyfolytában tartani nem lehet):):)
9 éve
Törölt felhasználó
Ez lassan már tragikomédia :) Egy olyan király csapatnak, mint amilyen a miénk, már annak is örülnie kell, ha nincsenek új sérültjeink egy meccs után.....Ha a keretünk egész szezonban ép maradna, hülyét csinálnánk az összes nagycsapatból, még egy agyonsztárolt Barcelonából is.....
9 éve
el se jutottak helyzetig szinte.Mi meg akkorat jatszottunk h orom volt nezni majdnem sirtam is marXD Wishere szenzacios volt na meg Fabregas ez a statistika magaert beszel.
9 éve
reméljük :) sztem most nagyon egyben van a keretünk, és Almunia sem potyázott a Braga ellen, úgyhogy grat neki :D GO GUNNERS

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek