Arsene Wenger a Sunderland ellen is viheti a tegnapi Braga ellen 6-0-s győzelmet arató keretét, mivel nincs új sérült játékos.

További jó hír, hogy Abou Diaby a jövő heti, West Bromwich elleni találkozón már pályára léphet. A középpályás a Bolton ellen sérült meg még a múlt héten, de akkor még Wenger sem volt biztos a visszatérés idejét illetően.

Thomas Vermaelen is harcra kész lesz jövő szombatra, a belga a válogatott meccsek során sérült meg.

Robin van Persie, Theo Walcott, Nicklas Bendtner és Aaron Ramsey továbbra is maródi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
De jó is hallani, hogy nincsenek új sérültek! :) Az meg még jobb, hogy a WBA ellen lesz Vermaelen és Diaby is! Bár Vermaelent hamarabbra jósolták, de már megszoktuk, hogy sosem időben térnek vissza a sérültjeink (1-2 esetet kivéve)!
14 éve
Törölt felhasználó
jó tényleg jók voltunk a braga ellen de nem szabad elszállni majd ha a bajnokságban vagy ha a bl-ben vagy esetleg mindkettőben elsők lennénk akkor elszállhatnánk de ne 1 meccs miatt legyen a csapat ilyen jó hanem szinte az összesen(mert ilyen formát egy bajnokságban egyfolytában tartani nem lehet):):)
14 éve
Törölt felhasználó
Ez lassan már tragikomédia :) Egy olyan király csapatnak, mint amilyen a miénk, már annak is örülnie kell, ha nincsenek új sérültjeink egy meccs után.....Ha a keretünk egész szezonban ép maradna, hülyét csinálnánk az összes nagycsapatból, még egy agyonsztárolt Barcelonából is.....
14 éve
Törölt felhasználó
el se jutottak helyzetig szinte.Mi meg akkorat jatszottunk h orom volt nezni majdnem sirtam is marXD Wishere szenzacios volt na meg Fabregas ez a statistika magaert beszel.
14 éve
Törölt felhasználó
reméljük :) sztem most nagyon egyben van a keretünk, és Almunia sem potyázott a Braga ellen, úgyhogy grat neki :D GO GUNNERS

Szólj hozzá