Az Arsenal játékosállománya az idei nyáron főleg a védelemben fogyatkozott meg, a lejáró szerződéseik kapcsán olyan játékosok igazoltak ingyen máshová, mint William Gallas, vagy Mikael Silvestre. Az élet azonban úgy hozta, hogy már a Bajnokok Ligája első játéknapján találkoznak, és új klubjukban vehetik fel a versenyt egymás ellen - Gallas azóta az Arsenal ősi riválisához, a Tottenhamhez, míg Silvestre Németországba, a Werder Bremenhez igazolt.

A korábbi Manchester United játékos első ízben adott hangot véleményének a távozását követően, ebben picit bírálta Gallast a döntése miatt.

"Nem tudom, hogy én így döntöttem volna-e a helyében. Ismerem őt, ahogy felmerültek a spekulációk, hogy a Tottenhamhez igazol, majdnem biztos voltam abban, hogy meg is fogja tenni." - mondta Silvestre a Daily Mailnek.

"William senki másra nem hallgat, csak magára - a Tottenhamhez való igazolás is teljes mértékben az ő döntése volt. Ha engem kérdeznek, szerintem jó döntést hozott, mert boldog, játszhat is, és mivel Londonban maradt, a családja is itt él."

"Ennek ellenére örülök, hogy ellene játszhatok majd az új csapatomban." - tette hozzá az egykori ágyús, aki kicsit kitért arra is, hogy miért hagyták el az Arsenalt két társával együtt.

"Biztosan oka van annak, hogy miért hagytuk el a nyáron az Arsenalt: Sol Campbell, William és jómagam, de nem a sajtó a megfelelő hely, hogy ezt megtárgyaljuk. Csupán boldog vagyok, hogy az Arsenal folytatja, amit elkezdett."

"Még mindig követem az eredményeiket és a meccs összefoglalókat, mert érdekel a korábbi csapattársaim és csapataim szereplése. Nagyszerű időszak volt az elmúlt két év, nem fogok panaszkodni, ugyanakkor most már teljesen a Werderre akarok koncentrálni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
hát a tapasztalata jól jött volna még kicsit sajnálom hogy elment de Németország jó lesz neki :D
14 éve
Törölt felhasználó
mennyi hír :gulp: :D

am volt a Bayern ellen egy rohadt nagy hibája..
14 éve
Nagyon intelligens játékosnak tartják, állítólag nagyon sokat foglalkozott a fiatalokkal, ilyen szempontból kár, hogy elment, de a pályán... csak látom magam előtt a képet, ahogy hátrál-hátrál a csatárral szemben, az rálövi és gól....
14 éve
Törölt felhasználó
A werderben ahogy látom balhátvédet játszik, és abban nemrossz! Tavaly játszott 1-2 meccset ezen a poszton és kifejezetten magabiztos volt.
14 éve
Törölt felhasználó
Voltak jó meccsei, de én nem értettem már akkor sem Wengert, amikor idehozta! De azért kössz mindent Mikäel! Sok sikert a továbbiakban! ;)

Szólj hozzá