Az Ágyúsoktól lejáró szerződésük miatt távozó védők közül mostanra már csak Mikaël Silvestre maradt szabadúszó, ám úgy látszik, hogy a rutinos francia Németországba igazol, méghozzá a Werder együtteséhez.

Míg tehát az Arsenal ősi riválisához, a Tottenhamhez aláíró William Gallas, s a PL-be visszajutó Szarkákhoz szerződő Sol Campbell nem hagyta el a ködös Albiont, addig Silvestre nem csak klubot vált, hanem egy új bajnokságot is kipróbál a pályafutása vége felé járva.

A zöld-fehérek sportigazgatója, Klaus Allofs, aki legutóbb azzal került kapcsolatba az Ágyúsokkal, hogy cáfolta Per Mertesacker távozásának lehetőségét, mondta el a Kickernek, hogy tárgyalásokban állnak a 40-szeres válogatott bekkel, s hogy nagyon biztatóan áll a helyzet.

Tárgyalunk az ügyben, s nagyon biztatóan állunk: úgy látszik, hogy sikerül megszereznünk Silvestre aláírását

-nyilatkozta az egykori csatár, Allofs, aki azt szeretné elérni, hogy a Hoffeinheim otthonában 4-1-es vereséget szenvedő Werder védelme stabilabban álljon a lábán.

Silvestre a Rennes akadémiáján nevelkedett, s a vörös-feketéknél kezdte meg karrierjét, ahonnan aztán az Internazionale csapatához igazolt. Olaszországban csak egy szezont töltött el, majd a Vörös Ördögökhöz szerződött. 9 évet töltött el Sir Alex Ferguson játékosaként, 4-szeres bajnok lett, BL-t, FA-kupát és Ligakupát is nyert, majd 2008 augusztuásban két évre az Arsenalhoz szerződött. Összesen 43 meccsen lépett pályára, s 4-szer talált be az észak-londoniak színeiben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem is jobb lessz Squillaci mint silvestre 🐍
14 éve
Törölt felhasználó
Szegény Werder, sajnálom őket! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Hála istennek! :D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem a magabiztosság mintaképe az tuti xD
14 éve
Törölt felhasználó
ugy megnézném neki 100 m en a sprintjét walcottal szemben xD

Szólj hozzá