Mikaël Silvestre szerződése lejár az Arsenallal, s a rutinos hátvéd minden bizonnyal nem fogja meghosszabbítani a kontraktusát, így szabadon igazolhatová válik.

A CSZKA Moszkva érdeklődéséről korábban már lehetett hallani, de a legfrisebb hírek alapján Silvestre az Egyesült Arab Emírségeken fejezheti be a karrierjét, ha az Al-Jazira együttesének sikerülne leszerződtetnie.

A 1974-ben alapított klubnak a Manchester City pénzembere, Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk az elnöke, s egyben a tulajdonosa, így nem meglepő, hogy a francia bekk 4 millió fontos fizetést kapna évente az Emírségeken, ami kellő ösztönzést adhat számára az aláíráshoz.

Míg Silvestre neve összefüggésbe került az Al-Jazira csapatával, Laurent Koscielny, aki egyre közelebb áll az Ágyúsokhoz, elmondta, hogy szeretne az észak-londoni gárdához igazolni.

"Nagy öröm számomra az Arsenal érdeklődése, csatlakozni akarok ehhez a tekintélyes klubhoz. Beszéltem a tanáccsal, s megértettek engem. Minden olyan gyorsan történik velem, s szerencsésnek mondhatom magam. Most az a feladatom, hogy a helyes autóba szálljak be."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Kössz mindent Silvestre, de menjél, mert lekésed a géped!!!
14 éve
Törölt felhasználó
THX h ittvoltál Szilvi,én nem szidom jó igazolás volt :D
Szebb jövöt Mikael :P
14 éve
Törölt felhasználó
én sztem azért nem volt hiábavaló eddig leigazolni mert ő az a játékos aki már sok mindent megélt a fociban és ezt a tapasztalatot legalább átadhatta(egy részét)a fiataloknak.Sok szerencsét neki ha elmegy :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nem kell nekünk!Rengeteget hibázik,leigazolni is rossz húzás volt.Nem véletlen szabadult meg tőle a MU!Ja mehetne ő is a PSG-be :D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát szakmailag jobb lenne neki egy francia csapat, de ő tudja. Minden esetre sok sikert neki.

Szólj hozzá