Az Arsenal hat pontra megközelítette a Chelseat a Premier Leagueben, mivel a kékek valamint a Manchester United is botladozott az utóbbi időben. Hat éve már, hogy Arsene Wenger együttesét Anglia királyának koronázták, Mikael Silvestre pedig úgy véli, hogy az Arsenal még mindig harcban van a bajnoki címért.

A rutinos francia bekk, aki jónéhányszor tagja volt a bajnoki címeket nyerő Manchester Unitednek, optimista afelől, hogy az Ágyúsok riválisaik fölé tudnak kerekedni.

"Úgy gondolom, hogy még mindig versenyben vagyunk, és ez fontos. Nemsokára itt a március, az a hónap, amikor eldőlnek a dolgok. Amíg versenyben vagyunk, végig harcolni fogunk."

Az Arsenal szombaton a Stoke City otthonába látogat, és a statisztika nem túl kecsegtető: legutóbbi hét látogatásukból ötöt elvesztettek.

"Készek leszünk szembenézni a Stoke együttesével, és elhozni a három pontot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Uncsi, hogy mindig nyilatkozgatnak a játékosok, de sose tesznek azért semmit, hogy amikor tényleg ott az esély, kihasználják azt...
14 éve
Törölt felhasználó
Bergkamp állítólag beajánlott az Ajaxtól egy fiatal 18 éves csatárt Wengernek! Amúgy szerintem is felesleges foglalkozni, hogy versenyben vagyunk a bajnoki címért! Először nyerjük meg a Stoke elleni meccset! Biztosan állíthatom, hogy a hátralévő meccsek közül ez az egyik legnehezebb! Ha megnyerjük akkor majd foglalkozhatunk a következő meccsel! Robinnal 1 hónap múlva kell foglalkozni! De ha tényleg felépül 1 hónap múlva akkor már el kellett kezdenie az erőnléti edzéseket mert Wenger azt mondta, hogy 6 hét ez az időszak!
14 éve
Törölt felhasználó
Miért kell mindig ezzel foglalkozni,hogy még versenyben vagyunk a bajnoki címért? 2 rossz meccs,és nem leszünk,ha csak ezen jár az agyuk!Most arra koncentráljanak,hogy a Stoke elleni nehéznek ígérkező bajnokit behúzzák! Amúgy is tudjuk,hogy ha csak a nyilatkozatokon múlna,akkor már zsinórban 3x-os bajnokok lennénk,de mivel nem csak ezen múlik ezért ezt a tény az MU mondhatja el magáról(talán azért mert ők kevesebbet foglalkoznak ezzel a témával)!


ui:Ez a Lukaku srác félelmetes,hogy termeli a gólokat az Anderlecht-ben,ha most nyáron nem is ,de jövőre tuti viszi egy nagy csapat,és jó lenne,ha mi lennénk azok! Ha már annak idején Drogbát nem sikerült megszerezni 100 ezer euróért!(Cucak=Dzsudzsák parádésan nagy szabadrúgásgólt akasztott a HSV kapujába,igaz kellett egy kicsit a sorfal segítsége is)
14 éve
Törölt felhasználó
Úgylegyen!
14 éve
Törölt felhasználó
Ha ezt elmondják akkor tegyék is meg. Mármint harcoljanak és nyerjenek meg minden meccset.

Szólj hozzá