Kevesebb, mint 24 óra áll a csapatok rendelkezésére arra, hogy erősítsenek a keretükön mielőtt elkezdődnének, vagy folytatódnának az európai szezonok.

Az Arsenal még mindig 'adós' egy kapussal, Arséne Wenger egy mai rövidebb nyilatkozatában arról számolt be, hogy elképzelhető, hogy igazol még egy játékost. Az első és egyetlen jelölt erre a posztra a Fulham ausztrál kapusa, Mark Schwarzer. Róla az edző, Mark Hughes csak annyit számolt be, hogy bár menni akar, csak akkor fognak rábólintani az Arsenal ajánlatára, ha találnak megfelelő utánpótlást a posztjára - Shay Givent a Manchester Citytől.

"Várok az én időmre, hogy eljöjjön és hogy távozhassak." - mindössze csak ennyit mondott Schwarzer a Sundaynek. Az ausztrál kapus továbbra is sérülésre hivatkozva nem vett részt a Fulham meccsén.

Bár Hughes is tudja, hogy Schwarzer menni akar, az Arsenal helyzete egy külső fél, a Manchester Citytől függ. A legfrissebb hírek szerint ugyanis Shay Given legalább januárig marad a kisebbik manchesteri csapatnál, és harcolni fog az első számú kapus posztért Joe Harttal.

További rossz hír,hogy lesérült a Fulham második számú kapusa, David Stockdale is lesérült.

Amennyiben a Fulham nem talál megfelelő pótlást Schwarzer helyére, Hughesék semmiképpen sem fogják elengedni az ausztrál hálóőrt. További megoldások lehetnek azonban Geráék számára Carlo Cudicini a Spurstól (ha ők le tudják igazolni Stipe Pletikosát a Szpartak Moszkvától), vagy Asmir Begovic, aki sztrájkot hirdetett a Stoke vezetősége ellen, ha nem engedik el őt a klubtól.

A következő órákban minden kiderül.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
Off: Konchesky is a Liverpoolé! Ez a Pool 5. nyári igazolása Jovanovics,Cole,Poulsen és Meireles után! (Nagyon úgy néz ki, hogy Roy még Carlton Colet is megszerzi a WHUtól.)
14 éve
Törölt felhasználó
jó hír, hogy a tottenham kölcsönvette Stipe Pletikosát, így Cudicini mehet a Fulham-be, Schwarzer meg hozzánk :)
14 éve
Az átigazolási szezon magyar idő szerint 19:00-ig tart. A hiv. bejelentés csúszhat, mert ha 18:59-kor adjuk be a papírokat az FA-nak, még csekkolniuk kell a dolgokat.
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem ez végig pletyka volt:D hát lehetetlen h wenger őt akarta volna igazolni:D köze sincs a franciákhoz:D koscielny is francia származású, chamakh is, squilacci ról ne is beszéljünk:D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ezt bebuktuk gyerekek, ennyit ér az öreg szava körülbelül. Megint megaludt a tej a szájában és izgulhatunk, hogy Almunia ne szaladjon már alá a labdának kritikus helyzetekben... 🐛

Szólj hozzá