A The Guardian legfrissebb értesülései szerint a Fulham elutasította az Arsenal második hivatalos ajánlatát Mark Schwarzerért.

A hírek szerint az Arsenal nem volt hajlandó a Fulham kérésének eleget tenni, Wengerék mindössze fél millió fonttal lettek volna hajlandó többet rászánni az ausztrál kapusért, míg az európa Liga döntős alakulat 4 millió fontot kérne Schwarzerért.

Nemhivatalos pletykák szerint a Fulham elfogadta volna az Arsenal ajánlatát, ha a 2,5 millió fontos ajánlatába belekerült volna Carlos Vela egyéves játékjoga is - erre azonban Wenger mondott nemet.

Kapusügyben tehát továbbra sincsen megoldás, ugyanakkor sokat segítene a Fulham helyzetén, ha Schwarzer elengedése előtt megtalálnák az utódját. Erre a legjobb válasz az Arsenallal is összefüggésbe hozott Shay Given lenne, miután Roberto Mancini közölte, hogy Joe Hart marad a kapuban a mai Európa Liga-selejtező meccsükön.

A hírek szerint Givennek sem lenne ellenére együtt dolgozni korábbi főnökével, Mark Hughes-zal a Fulhamnél, még ha a City csak kölcsönbe engedné el őt. Az Arsenallal való megállapodás a nagy rivalizálás miatt szinte kizárt.

A Schwarzer-kérdés tehát úgy tűnik, az átigazolási szezon utolsó napjaiig nyitott maradhat, az idő szűkössége miatt azonban Wenger B-terven is gondolkozik, így kerülhet szóba az Ajax hálóőre, Maarten Stekelenburg is.

Az Arsenal jelenlegi átigazolási prioritását a Sevilla védője, Sebastian Squillaci jelenti. Számos forrás szerint a spanyolok válságülést tartottak az elmúlt órákban, hogy van-e még idejük igazolni egy védőt a francia helyére.

Wengerék vélhetően csak a védő igazolás után fogják az erőforrásaikat egy új kapusra fordítani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
nem lessz itt uj kapus fukar Manager-el nem is lessz!!
14 éve
Törölt felhasználó
Néha már azt kívánom, hogy hadd lássak bele Wenger fejébe! Olyan rejtélyes ez az ember, hogy hihetetlen! De ne aggódjatok! Ha netán később én leszek a csapat edzője akkor nekem nem lesznek ilyen elmebeteg gondolkodásaim :D :D :D :D
14 éve
AW-nak elég zárt és már-már elmebeteg elgondolkodási rendszere van, hogy melyik játékos mennyit ér.
14 éve
Törölt felhasználó
Azért Wenger is olyan szánalmas tud lenni néha! Miért nem tud adni 3,5 milliót ? Most úgy viselkedik, mint ha 20-30 milliókról lenne szó!
14 éve
Törölt felhasználó
Lol, úgyis eljön, ha elakar, mármint el kellene engednie a Fulhamnek, mert ez nem tesz jót senkinek, ha ott tartják! Sztem egy 3,5 millióért már elhozhatjuk, remélem így is lesz!

Szólj hozzá