Aaron Hughes érti, hogy Mark Schwarzer miért reméli, hogy csatlakozhat az Arsenalhoz, mielőtt bezárulna a átigazolási ablak.

Az Ágyúsok idén többször is megprábálták a veterán Ausztrált Észak-londonba hozni, sikertelenül. Ez nem Schwarzeren, hanem a Fulhamen múlt, már két ajánlatot is visszautasított. EZt kezdte a 2 milliós ajánlattal, mivel nem tudnák megoldani az Első számú kapusposztot.

Hughes bár tudja hogy ez Schwarzernek hatalmas lehetőség hogy a Premier League felső négy klubjai közül az egyikben szerepeljen, ezzel viszont a jelenlegi csapatát gyengítené meg.

Ez számára egy nagy lehetőség.

 

Nem gyakran kapsz olyan lehetőséget, hogy menj és játssz az ország 4 legjobb csapata közül az egyikben, főleg úgy hogy a elmúlt években nem igazán szárnyalt a karriered.

 

Meg tudod érteni hogy az Arsenal miért akarja elvinni őt és hogy ez miért fontos neki.Ha menne, hiányozna, de sok jót kívánok neki. Ez egy fantasztikus alkalom.

Aaron Hughes úgy véli, Scharzer egyike volt a Premier League legjobb hálőrei közül a tavalyi szezonban, valamint hogy a csapat sikere az ex-főnök Roy Hodgson volt.

Mark az egyike volt a legjobb felső három kapuvédők közül a bajnokságban az elmúlt két évben.Ő nagyon fontos számunkra.

 

Sokszor mentett meg minket a játékok alatt.Ha neked van egy sikeres évadod, ez később csak keményebb lesz és megerőltetőbb hogy megpróbálj építeni a sikeredre.

Ha minden jól megy, Schwarzer csatlakozhat az Arsenal gárdájához az átigazolási ablak bezárulása előtt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Én nem értem mit kell ennyit húzni.Vagy jön vagy nem csak mostmár döntsék el.
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remelem, hogy jonni fog, mert kivalo kapus!
14 éve
Törölt felhasználó
ekkora különbség lenne a Premier League-s csapatok között, hogy mindenki 6 gólokat rámol a másik kapujába??? ez már a 4. ilyen meccs 2 forduló alatt...de még ide vehetjük a Wigan-Blackpool 0-4-t is...
14 éve
Törölt felhasználó
gyerekek, asszem visszatértek a szarkák.. egy kicsit..
14 éve
Ott is 6-0, Caroll mesterhármas, remek volt a Newcaslte... kérdés, mennyire volt gyenge az Aston Villa.

Szólj hozzá