A Daily Mirror mai cikke szerint az Arsenal még a hétvégi, Blackpool elleni meccs előtt újabb hivatalos ajánlattal jelentkezhet a Fulhamnél.

Az Arsenal Schwarzerért folytatott hadjárata egészen május óta tart, ám az akkori, Peter Hill-Wood által hivatalosan is megerősített, 2 millió fontos ajánlat után Wengerék szüneteltették a tárgyalásokat, pusztán bízva abban, hogy a Fulham vezetősége meggondolja magát.

Az események végül most, mintegy két héttel az átigazolási szezon vége előtt gyorsultak fel. Schwarzer múlt héten hivatalos írásbeli kérelmet nyújtott be az elengedése érdekében, az viszont kérdés, hogy a Fulham vezetősége, élén Mark Hughes-zal, el fogja-e fogadni az Arsenal mindössze félmillió fonttal megtoldott új ajánlatát.

Tovább erősödne Schwarzer arsenalos álma, amennyiben a Fulham még ezen a héten le tudná szerződtetni az ausztrál hálóőr utódját. Bár Shay Givent az Arsenallal is összefüggésbe hozták, valószínűbb, hogy a Manchester City inkább kisebb csapatnak adná el, illetve kölcsönözné ki a kapust, mintsem az egyik legnagyobb riválisának.

Ennek viszont ellent mond, hogy az arab tulajdonosokkal rendelkező csapat új, magasabb fizetésű szerződést ajánlott Givennek - kérdés, hogy az észak-ír elfogadja-e az ajánlatot még úgy is, ha az időközben kölcsönből visszatér Joe Hart marad az első számú kapus.

Schwarzer a kora miatt két éves szerződést kapna az Arsenaltól, és később kapusedzőként is dolgozhatna tovább. Bár a 37 éves portás esetleges érkezésével szinte biztosra vehető Manuel Almunia távozása, viszont nem kerülnének nehéz helyzetbe a csapatnál már régóta pallérozódó fiatal tehetségek, mint például Szczesny vagy Mannone.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
akkor sem lesz tele angollal...
na jó,nem tele,de azért 4-5 volt abban a csapatban,am most a veretlenségre is gondoltam.
14 éve
Törölt felhasználó
arshapatya ha új Henry nem is lesz, de egy gyors, technikás, bátran lövő jó felépítésű csatárt találhat még Wenger vagy az Arsenal, és miert ne lehetne egy újabb korszak mikor az Arsenal lesz a legjobb?
14 éve
Törölt felhasználó
szarka!
nincs új Henry belőle csak egy van... :down:
és nem lesz még egy olyan korszak,egy olyan fantasztikus csapat,mert abból is csak egy volt... :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Henry a világ legjobb csatárja. és nagyon hiányzik a csapatnak egy ilyen képességű, gyors, teckhnikás, bátran lövő játékos. Arsenal felfedetzősi felfedezhetnék az új Henryt:D és Seaman milyeneket mentett ebben a videóban az egyszerűen fantasztikus. hát igen a régi szépidők. reméljük idén vagy jövöre újra eljön ez az időszak
14 éve
Törölt felhasználó
de rossz visszanézni ezt a vidit,tudva,hogy mennyi a kül.a két csapat között....
7:30 nagyon nagy

Szólj hozzá