Sebastian Squillaci első alkalommal nyilatkozott arról, hogy az Arsenal megkereste őt.

A 30 éves francia hétfőn ment át az orvosi vizsálgatokon, és az Arsenal még a hét vége előtt bejelentheti a transzfert, miután vasárnap éjjel a Sevilla elfogadta az ágyúsok 6,5 millió fontos ajánlatát.

"Ha egy francia játékos ajánlatot kap Arséne Wengertől, akkor azt gyakorlatilag lehetetlen visszautasítani." - kezdte mondandóját Squillaci.

"Ez egy szenzációs ajánlat volt, és nagyon boldog vagyok, hogy a Sevilla elengedett. Nehéz és bonyolult helyzet alakult ki ezzel kapcsolatban, de tudtam, hogy muszáj élnem ezzel a lehetőséggel. Tudtam, ha játszok a Braga ellen a BL-ben, már nem léphetnék pályára az Arsenal színeiben is ebben a kiírásban."

A korábbi Monaco és Lyon játékosnak olyan játékosokkal kell megmérkőznie a kezdőbe való jutásért, mint Vermaelen, Koscielny, Djourou, vagy Song, de Squillaci nem aggódik, sőt, elmondása szerint a kora sem lesz akadály.

"Az Arsenal mindig is az a klub volt, amit kinéztem magamnak. Mint kívülálló, engem is lenyűgözött az a klub, ahol olyan játékosok játszottak, mint Henry, Pirés, Vieira és Gallas. Most nagyon boldog vagyok, hogy az én nevem is bekerülhet a történelemkönyvekbe. Ez egy nagyszerű kihívás a csapat számára és büszke vagyok, hogy ennek tisztán én is a részese lehetek." - tette hozzá.

"Nem hiszem, hogy a korom probléma lenne. 30 évesen nagyon sok tapasztalattal rendelkezek, és azt se feledjük el, hogy ebben a korban szokták elérni a játékosok a csúcsukat." - mondta.

Squillacinak a hírek szerint három éves szerződést ajánlott Wenger. Az orvosi vizsgálatok eredményei minden bizonnyal ma megjönnek, a hivatalos bejelentés pedig az angol és a spanyol futballszövetség véglegesítésétől függően már csak órák, vagy napok kérdése.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
ricsóó: Egyszerűen az emberségéről tett tanubizonyságot. Nem arról, hogy zsidó. Nem zsidózzál, mert ezek szerint azt sem tudod mi az.
14 éve
Törölt felhasználó
Éb örülök Squilacci érkezésének szerintem jó védő és már várom Arsenal mezben.
14 éve
Törölt felhasználó
FREY ÉN MÁR FREYT AKAROOOOOM!!!!!!!! xD egyébként Squilacci nagyon jó kis igazolás lessz már látni akarom az Arsenal szineiben ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Csak zsírozzanak már le mindent, mert már Arsenal mezbe akarom látni! :) És jöhet a következő igazolás: Schwarzer! Ne legyél makacs Wenger, add meg a 3 millát ha kérik, persze csak ha már nagyon nem akarják elengedni, mert nem szabad most ezt elszalasztani!
14 éve
Törölt felhasználó
bojncsab..
irónia..:D

Szólj hozzá