Az újságok újra előhozakodtak a Mark Schwarzer-féle hírekkel, miután Arséne Wenger kijelentette, még közel sem biztos az elsőszámú kapus személye.

Egyes hírforrások szerint a Fulham 4 millió fontot kérne a hálóőrért, ám hivatalos, vagy akörüli bejelentés eddig nem érkezett, így hát csöppet sem biztos egy új kapus érkezése az Arsenalnál.

A védőproblémákat enyhíthetné, ha Sol Campbell meghosszabbítja a szerződését, és habár a veterán hátvéd csak a nászútja után dönt a jövőjéről, egyes források szerint Sol eldöntötte: marad az Ágyúsoknál. Arséne Wenger egyébként nagyon szívesen látná csapatában a korábbi angol válogatott bekket.

Egy újabb játékos érkezhet a védőkhöz, méghozzá Christian Zapata, aki határozottan remek lehetőség most, hogy az Arsenal menedzsere kijelentette, szüksége van még egy hátvédre.

Jó hallani, hogy az Arsenal érdeklődik a játékosom iránt.

-nyilatkozta Zapata ügynöke, Massimo Italiani a múlt héten.

Néhány éve is szóba hozták Zapatat néhány neves klubal, ami azt jelenti, hogy a dolgok remekül mennek.

Habár jelenleg semmiféle hivatalos ajánlat nem érkezett, ígéretes játékosnak titulálják.

A rossz hír viszont, hogy a Keisuke Honda úgy tűnik elhagyja a CSZKA Moszkvát, csak nem az Arsenal kedvéért. Úgy néz ki, az AC Milan lesz a befutó, a maga 12,5 millió fontnak megfelelő összegével. Így tehát Honda sem lesz Ágyús a közeljövőben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
zsolt: Schwarzer a PL egyik legjobb kapusa, Almunia hozzá képest sehol sincs. ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kéne hátvéd, de szerintem Schwarzer nem jobb kapus mint Almunia. Szcesnyről nem tudok mit mondani, csak felkészülési meccseken láttam, ott nem volt rossz. Sajnos nagyon szűk a keret, megint az lesz a gond mint minden évben, tavaszra elfogy majd a csapat.
14 éve
Törölt felhasználó
Rosicky nak maradnia kell mert ő az a játékos akit nagyon tisztelek sokszor sérült de amikor a pályán van eszveszettül hajt
14 éve
Törölt felhasználó
kyrikr!
mielőtt regisztrálsz egy oldalra,a szabályzatot nem olvasod el?
ezek szerint...
14 éve
Törölt felhasználó
Rosicky-t nem szabad eladni! Wenger nem is fogja szerintem (remélem legalábbis) hiszen edző táborban is ott van ha nem akarná megtartani akkor minek vitte volna el?

Szólj hozzá