A Sky Sports értesülései szerint Mark Schwarzer készen áll elhagyni a Fulhamet az Arsenal kedvéért, hogy még pályafutása vége előtt kipróbálja magát a Bajnokok Ligájában.

Ennek ellenére nem lesz egyszerű megszerezni az ausztrál válogatott kapust, ugyanis a Fulham nem akar még egy kulcsembert elveszíteni azok után, hogy Roy Hodgson a Liverpoolhoz igazolt Rafa Benitez helyére.

Az Arsenalnak korábban volt egy 3 millió fontos, visszautasított ajánlata az Európa Liga-döntős csapattól, de ennek ellenére sokáig tartotta magát az a pletyka, amely szerint Schwarzer már orvosi vizsgálaton is járt az ágyúsoknál - ez a történet azonban végül hamisnak bizonyolult, révén a kapus jelenleg vakáción van.

Vélhetően azonban csak az átigazolási árról kell megegyezniük a két klubnak, Schwarzer nem kötné az ebet a karóhoz a megállapodást illetően, míg Manuel Almunia az Atletico Madridhoz követné korábbi csapattársát, Fran Meridát.

A 37 éves kapus, aki akár edzőként is dolgozhatna az Arsenalnál, azért lenne megfelelő Wengernek, mert a kora miatt rövidtávú megoldásnak tűnik, egészen addig, amíg Wojciech Szczesny és Vito Mannone korban is elég érett lesz az első számú kapusposzt betöltésére.

Az Arsenalt a közelmúltban számos kapussal összefüggésbe hozták, egy potenciális újabb jelölt pedig az a Sebastian Frey lehet, akinek a csapata leigazolta Artur Boruc-t a Celtictől. Így a 30 éves kapus elvileg igazolhatóvá válik, ha sem ő, sem a lengyel társa nem akar megelégedni a cserepaddal - amire elég kevés az esély.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Frey-nél jelenleg nemtudnék tökéletesebb megoldát a kapuba, ha Szcezcny-vel számolunk a jövöben! talán Akinfeev, Hart, Lloris,de akkor meg egy másik tervezet lenne kapustémában...Bár a elején én sem voltam Schwarzer mellett de rájöttem, hogy Aluminiumnál sokkalta de jobb...
14 éve
Törölt felhasználó
Frey kell! de jó Schwarzer is, nekem majdnem m1, csak vegyünk Manu mellé vkit, mert ez így nem megy, h minden 2-3. meccsen egy potya...
14 éve
Törölt felhasználó
A VB nyújtott teljesítménye alapján fölösleges lenne rá költeni pénzt, mivel nem sokkal jobb Almuniánál.De ha jön, akkor Mannone és Szczesny mehet kölcsönbe, és jobban tudnak majd fejlődni.Almuni tökéletes 2. számú kapus, és Schwarzer jól lesz talán elsőnek.Fabianskinak meg jut a Carling Cup.
14 éve
Törölt felhasználó
jó.. megláttam h "expect-two-more-summer-signings" besokalltam.. :D
14 éve
Törölt felhasználó
LOL tribianni!!!! :D :D :D

Szólj hozzá