A korábbi Arsenal bekket, Martin Keownt nyugtalanítja az észak-londoni klub tapasztalatának hiánya a következő szezonra.

Miután William Gallas, Sol Campbel és Mikael Silvestre úgy tűnik elhagyja az Emiratest, Keown szerint Wengernek igazolnia kell egy rutinosabb játékost, különösképpen a védelembe.

Laurent Koscielny valószínűleg Arsenal futballista lesz, ám az ex-Ágyús szerint a 24 éves védő nem feltétlenül jelent megoldást a problémára.

Aggódom Koscielny kora miatt. Amikor Sol Campbell játszott, valami olyan elem jelent meg a csapatban, ami eddig hiányzott.

Semmi sem helyettesíti a tapasztalatot, ez így van az élet minden területén is. Az Arsenal öt évig szenvedett tapasztalathiányban, bár az új stadion létrejötte is befolyásolta ezt.

-nyilatkozta Keown.

Az egykori Arsenal játékos szerint Arséne wengernek végre meg kell mutatnia magát az átigazolási piacon is, s a megszokottnál több pénzt kell fordítani az új játékosok megszerzésére.

Nem ismerem a klub pénzügyi helyzetét, de mint egy Arsenal szurkoló, remélem, hogy a csapat mélyen a zsebébe nyúl majd, mert senki nincs jobb helyzetben, valamint senki nem képes olyan játékosok igazolására, mint Arséne Wenger.

Ha lehetne, biztosan beleadnék valamennyit a költségvetésbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
OK értem köszi a felvilágosítást :D:D:D:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Sol "úgy tűnik elhagyja az Emiratest" - azaz még semmi sem biztos.Szükség van az ilyen dörzsölt öregekre, ha elmegy,akkor remélem, hogy Wenger igazol mást aki hasonlóan rutinos.A fitalalok meg küzdjenek is, sajnos ahogy Tomco irta ez nálunk nem mindig látható, tisztelet a kivételnek.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen kell a tapasztalat, bár pont most látjuk a VB-n, hogy nem feltétlen ez a mérvadó. Nézzük csak meg a német válogatottat. Az átlag életkoruk 24 év alatt van. És eddig kiverték a tapasztalt Angliát 4-1-el, és a Messi vezette Argentínokat 4-0-val. Pedig nem 30 fölött van a kapusuk, az egyedüli 30 év feletti védőjük Friedrich, és még talán egy 30 év fölötti játékos Klose a kezdő csapat tagja. Az a különbség, hogy ott a fiatalok is küzdenek megfelelően, és ez nálunk sajnos nem mindig mondható el.
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon igaza van, Campbell a megtestesült tapasztalat, amikor ő a pályán volt idén, a csapatban volt tűz! muszáj igazolni...

kacat11! szerintem Keown ezalatt arra gondol, hogy Wenger mindig a megfelelő embert választja ki, hosszas megfigyelés után, valamint neki a pénze is meg van rá, saját erőből - mármint a klub pénze -, ami pl. a Chelseanek és az MU-nak már nem biztos...
14 éve
Törölt felhasználó
Ez a Stephane Ruffier gyerek kell nekünk :exclaim: :exclaim: :exclaim:Ez nagyon durva!!

http://www.youtube.com/watch?v=AuI4Nz61PZE&feature=related

Szólj hozzá