Arséne Wenger nem csupán az első számú mezt adná Mark Schwarzernek, hanem az ausztrál kapus edzőként is besegítene a csapatnak, értesült a goal.com.

Az Arsenal elnöke, Peter Hill-Wood a közelmúltban elárulta, hogy valóban tettek ajánlatot a Fulham kapusáért, ám a 3 millió fontos összeget nem fogadták el a tavalyi Európa Liga döntős csapatnál. Ennek ellenére úgy hírlik, hogy az ágyúsok mindenképpen le akarják igazolni az ausztrált, és vélhetően az egy millióval növelt ajánlatot már a Fulham is el fogja fogadni.

A csapaton belüli források elmondták, hogy a vezetőség továbbra is kiáll a jelenlegi vezető kapusedző, Gerry Peyton mellett, annak ellenére, hogy mind Manuel Almunia, mind Lukasz Fabianski teljesítménye többé-kevésbé kritikán aluli volt az előző szezonban. Más kérdés azonban, hogy Peyton mit szeretne. Az 54 éves ír kapus ugyanis könnyen lehet, hogy hét év után továbáll, miután túl sokszor került összetűzésbe Wengerrel az edzési nézeteit illetően. Ezen kívül csípősérülést szenvedett az elmúlt idényben, így nem egyszer Mart Poomnak kellett napi szinten átvenni Peyton feladatait.

Ezen hírek mellett nem elképzelhetetlen, hogy Schwarzer edzőként is dolgozna a csapatnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Örülnék ha jönne Schwarzer, jó kapus!!! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy! 2006 os cikk a haladás honlapjáról!

Az Arsenalhoz szerződhet Király Gábor. Miután a szombathelyi kapus jelenlegi klubja, nem jutott vissza a Premiershipbe, a sportoló jelezte nem szeretne továbbra is a Cristal Palaceban játszani. A South London Press című brit lapnak, a kapus menedzsere elmondta: Miután jeleztem az első osztályú csapatoknak, hogy Gábor távozni szeretne az Ágyúsok mestere Arsene Wenger egyből jelezte, igényt tartana a magyar portásra.

:D haha

Még szerencse, hogy nem szereztük meg! Bár ki tudja, hogy hova jutott volna AW kezei alatt!
14 éve
Törölt felhasználó
tudtátok, hogy 2001-ben Lehmann előtt az Arsenal Király Gábort akarta megvenni és kb 5 millát áldoztak volna rá?! (lehmann volt a B terv) -erről csak ma hallottam :DD
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem, hogy péntekre lerendezik az igazolást, utána a csapat átállhat Schwarzer átigazolására! 2 hét múlva kezdődik a felkészülés, szóval addigra le kéne tudni az igazolásokat! Szép lenne, ha ezt a két játékost holnap bemutatnák az új mezzel együtt! Lehet azért nem mutatták be eddig, mert azért csak 30 ezer magyar forint az a 2 mez. Minek csináljanak egy tavalyi mezt, amikor van új! Válság van :)
14 éve
Törölt felhasználó
Hart lenne a megfelelő a kapusposztra!Angol,fiatal de már nagy rutinja van!Schwarzer csak a végső megoldásnak kellene!Nagyon örülnék én is ha Seaman csatlakozna hozzánk! ;-P

Szólj hozzá