Arsene Wenger jelenleg a VB helyszínén tartózkodik, ahol akár a leendő igazolásokat figyelheti.

A Cesc-saga továbbra is folytatódik. Jelenleg nincs komolyabb fordulat az ügyben. Wenger elmondta, hogy nincs az a pénz, amiért megválna Cesctől, eközben Fabregas továbbra is a Barcát és Guardiolát isteníti.

A legfrisebb pletykák Alex Song távozásáról is szólnak. Állítólag a török bajnokságban játszó Galatasaray együttese szeretné Őt leigazolni. Az Arsenalnál már alapemberré nőtte ki magát és nagy visszalépés lenne számára egy alacsonyabb szintet képviselő csapatban való szereplés. Franck Rijkaard állítólag 4 millió fontot sem sajnálna kiadni Songért. (Valószínűleg ha ezt a pletykát Wenger elolvassa, 10 évet fiatalodik a nevetéstől..)

Mesut Özil lehet a pótlás Cesc esetleges távozása esetén. A 21 éves játékos a Werder motorja és sokak szerint a jövőben olyan magasságokba érhet majd, mint Zinedine Zidane. Özilt mindenképp szeretné megtartani a Werder, így a kivásárlási árát 25 millió fontban határozták meg. A Chelsea is harcol a játékosért, de David Silva megszerzése esetén nem küzdenek tovább Özilért.

Wenger az Arsenal.comnak nyilatkozott, hogy a VB előtt igazol majd egy védőt. Sokak szerint ez az játékos Bougherra lesz. Az algériai játékos a Rangers egyik legjobbja és a képességeit a VB-n is megmutatta már. Bougherra tulajdonképpen leradírozta a pályáról az idén bombaformában játszó Wayne Rooneyt. Több nagy klub felkapta a fejét a teljesítményére, így az Arsenalnak nagy csatát kell majd vívni a játékos tollvonásáért.

Az Arsenal a Real Madridtól igazolhat egy tehetséget, Őt Pablo Sarabianak hívják. A Real szeretné megtartani az ifjú játékost, de Sarabia játszani szeretne, így kész távozni. A Real Madrid legutolsó szerződéshosszabbítási ajánlatát visszautasította, így ha távozik, ingyen távozik. Wenger nagyra becsüli a fiatal szélsőt. Sarabia elmondta, hogy szeretne az Arsenalhoz igazolni, amennyiben garantálnak neki játéklehetőséget.

Egy újabb csatár érkezhet az Arsenalhoz, ezőttal Loric Remy neve merült fel. A Rennes támadója már korábban említette, hogy szívesen játszana az Arsenalban. Vajon Chamakh mellé érkezik egy új támadó?

Továbbra is több oldal ír Sagna távozásáról. Az Ő pótlása a szenegáli származású védő, Pape Diakhate lehet. A 26 éves játékos jelenleg a Dinamo Kijev játékosa, az előző szezont a St. Etienne csapatánál töltötte kölcsönben. Egy sokoldalú játékosról van szó, ugyanis a védelem bármely pontján képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani.

Néhány hihetetlennek tűnő pletyka után (amelyek Clichy Barcába való igazolásáról szólnak) jöttek az új hírek, melyek szerint az Arsenal szeretné leigazolni a Marseillestől Taye Taiwot. A 25 éves védő jelen van a VB-n a nigériai válogatottal. Az előző szezonban bajnok lett a Marseillessel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

14 éve
Törölt felhasználó
Ez a Song pletyka ez maga a vicc!! Özilt szívesen látnám, szerintem nagyon jó játékos! Nem csak a VB miatt mondom ezt!
14 éve
Törölt felhasználó
hm vicc a songos...és nem hinném h olyanokat igazolnánk akik az afrika kupán részt vesznek majd...bár lehet rosszul tudom
14 éve
Törölt felhasználó
Addig hülyülünk ezen a Songos témán, hogy a végén mégis megy!. 🧀 :D
14 éve
Hehe négy misi Songért? :DD Kizárt... :P
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ezeknek a játékosoknak eddig is felvetődött a neve az Arsenal-lal kapcsolatban (pláne Richardsé, akit szinte minden évben szóba hoznak az Arsenal kapcsán) viszont komoly fordulatot még egyik pletyka sem vett,és ezért szerintem még felesleges mögé gondolni bármit is! Sokan már Joe Cole-t is az Arsenal játékosának tudták\tudják pedig még szó nincs arról,hogy lett volna vmi tárgyalás,esetleg puhatolózás Wenger részéről,de semmi több! A justarsenal pedig szinte minden pletykát leközöl amiben az Arsenal neve is szerepel,tehát nem nevezhető hitelesnek(persze én is elolvasom,mert jó elgondolkodni rajta,hogy "mi lenne,ha",de kb. ennyi,és semmi több)!

Szólj hozzá