Az Arsenal csapata élénken érdeklődik a Fulham FC ausztrál kapusa, Mark Schwarzer iránt.

Arsene Wenger mester szeretné megszerezni a 37 éves játékost, és már ajánlatot is tett érte. 3 millió fontért vitte volna a kapust, ám a Fulham ezt elutasította.

A Daily Mirror értesülései szerint Wenger nem adja fel, tehát várható egy újabb ajánlat Schwarzerért. A menedzser emelné az összeget, azaz hajlandó lenne 3,5 millió fontot kifizetni az ausztrálért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
en szivesen latnam a csapatban Schwarzert!nagyon jo haloor,es meg van 2-3 eve
14 éve
Törölt felhasználó
El kell hozni Schwarzert én jó kapusnak tartom, kell ő ide!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Schwarzer egy kiváló kapus!Jó vétel lenne mert van még 1-2 jó éve,és utána mi lesz?Betonbiztos kapusunk lesz a Szcezny? %-P
14 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Gourcuff dolgot én sem értem! Ha csak a franciák idei VB teljesítményét néznénk,akkor mindenki rácsodálkozna,hogy ezek a játékosok olyan klubokban játszanak,mint az Arsenal,a Barcelona,a Bayern München,Lyon,stb! Gourcuff esetében sem ebből a teljesítményből kell kiindulni,hanem abból amit a BL,illetve a bajnoki meccseken mutatott,mivel ott egy normális,nyugodt közegben játszott,nem egy ilyen szedett vettet társaságban!
14 éve
Törölt felhasználó
én nem irnám le Gourcuffot,mert ha megnézzük h az egész válogatott milyen volt...mindenkire lehetne mondani h egy nagy szar,sztem ez nem mérvadó.Bordeauxban jól játszott,és nem csak a francia ligában,a blben is,igaz az megfigyelhető h kicsit körülményes,néha kicsit lassú,pedig nagy passzai vannak.majd meglátjuk,mindenesetre ha fabregas marad is,nem lesz a régi,igaz olyan rossz se,mert ha rosszul játszana,akkor a kutyának se kellene,még a válogatottból is kipottyanna,szal emiatt is jó helyzetben van az Arsenal!Schwarzerre kitérve,én nem vagyok annyira elragattatva tőle,igaz hatalmas tapasztalata van,és tökéletes szezont futott.de Almuniának is volt ennyi erővel egy tökéletes szezonja...én is inkább beállnék a makacskodok sorjába és Hartra szavaznék,akár egy kölcsönszerződéssel is,ugyanis a citynek ott van Given aki nagyon jó kapus,és Hartnak is érdeke h játszon.1vagy 2 évre eljönne kölcsön,sztem mind2 klub jól járna.Vagy Benaglionak is esélyt adnék,sztem ő se lehet anniyra drága

Szólj hozzá