Arsene Wenger még a világbajnokság vége előtt leigazolna egy hátvédet.

A mester jelenleg Dél-Afrikában tartózkodik, mert kommentátor egy francia televíziónál. Ezzel együtt azon is dolgozik, hogy játékosokat csábítson az Arsenalba. Még nincsen közel egy játékoshoz sem, de július 11-ig mindenképpen venne egy védőt.

"Jelenleg senkihez nem állunk közel. Csendesek vagyunk. A vb végéig fog valami történni, egy erősítés a védelemben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Csatárra szerintem sincs szükség! Elment Senderos és elfog még szerintem Gallas és Silvestre is, nos így viszont 2 azaz KETTŐ belső védőre lesz még szükségünk szerintem! + Joe Cole és egy kapus!
14 éve
Törölt felhasználó
sztem a csatár témát letudta Wenger mester Chamakh leigazolásával (könyörgöm, csak NE Bendtner legyen a befejező ember!) ....kapus-ügyben pedig kuss van, sztem idén se akar kapust igazolni >:-(
amúgy nekem gyanús ez a Cole dolog, ez is csak ugy meg lett lebegtetve aztán azóta csend.....konkrétumokat akarunk mester!
14 éve
Törölt felhasználó
én sztem egy befejező csatár kéne max mert RVP úgyis lesérül és megint befogjuk nézni mert ha lesérül az arsenalnak megint bendtner lesz a "messiása" és azért az sztem nem méltó egy olyan klubhoz mint az arsenal még hátra 1-2 ember egy jó kapus(neveket nem mondok mer úgyis felsoroltatok már mindenkit)és készen is állunk :)
14 éve
Törölt felhasználó
Koscielny,TAylor jöhetne középre. Szerintem Fabregas távozni fog bár a VB-n alig játszik mert a Barcasok miatt nem fér be, de lehet hogy emiatt pont maradni fog és megmuattaj a világnak hogy az arsenalban is lehet világsztárrá válni. Jön Cole ingyen(remélem minél elöbb kiesnek az angolok és akkor azt az ügyet is le lehetne zárni. meg az Ausztrálok is és akkor jön Swarcher és tényleg lezavarja a VB elött a dolgokat
14 éve
Törölt felhasználó
Gervinho és Gignac is jó csatár, de elől eléggé rendben vagyunk sztem, nincs szükség rájuk.

Szólj hozzá