Továbbra is tart az átigazolási időszak, így több pletyka is jelenik meg a sajtóban. Korábban lehetett olvasni napi akár 15 pletykát is, de a VB valahogy lefoglalja a hihetetlen történetek gyártásával foglalkozó emberek nagy részét, de vannak, akik még így is ráérnek.

Nézzük a legújabb átigazolási híreket:

A Barca továbbra is érdeklődik Fabregas iránt és az új elnök elmondta, hogy az első számú kiszemelt Fabregas maradt. Wenger kijelentette, hogy Cesc nem eladó, de maga a játékos még mindig hallgat a jövőjét illetően. Gilberto Silva szerint Cesc nagyot hibázna, ha elhagyná az Ágyúsokat.

A másik távozó Sagna lehet. Ő az Interbe igazolhat, amennyiben a korábban hűséget fogadó Maicon mégis követné Mourinhot a Real Madridba. Rafa Benitez, az Inter új menedzsere elsőként Sagna szolgálataira számítana, ha Maicon távozna.

Az Arsenalnak sokak szerint új kapusra van szüksége, így kerülhetett szóba a VB-n eddig nagy bravúrokat bemutató nigériai kapus, Vincent Enyeama. A Nigéria-Argentína meccsen Messi több alkalommal is gólhelyzetbe került, de Enyeama nagy védéseinak köszönhetően gólt nem tudott lőni. Az árát 3 millió fontra taksálják.

A védelemben valószínűleg több hely lesz, ugyanis Gallas, Silvestre és Sol szerződést lejár, valamint Senderos már el is igazolt. Ismét felhozódott az Ajax fiatal védőjének van der Wielnek a neve. Egy másik Ajaxos ember, Jan Vertonghen neve is felmerült. Vertonghen egykori klub és jelenleg is válogatottbeli csapattársa az Arsenalnál tavaly berobbanó Thomas Vermaelennek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
Sagnat nem nagyon bánnám, hiszen sztem Eboué jobb nála! Cesc ne menjen el!! Vertonghennek meg nagyon örülnék, összeállhatna a Vermaelen-Vertonghen kettős, mint anno az Ajaxban!
14 éve
Törölt felhasználó
Kell az a Nigéria kapus ha törik ha szakad Fabianski meg repüljön ( talán lesz vmi balfácán aki meg fogja venni Go Gunners!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Kameni tényleg jó , de vele megnt az lenne a baj hogy Afrika kupa... :grrr: :grrr:
14 éve
Törölt felhasználó
Fabregas távozása esetén én Özilnek örülnék a legjobban vagy ha már régi Werderes akkor, Diego-t a Juvéból az új taktikából és a gyenge szezon miatt könnyen elhozható lenne,attól hogy nem megy neki a Serie A ban,attól még egy kitűnő játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
hát afellay-t én se nagyon láttam még középen...sztem tuti kacsa!a francia kell!

Szólj hozzá