Bár a héten korábban Dmitri Seluk, Yaya Touré menedzsere azt mondta, hogy a Manchester City érdeklődése az elefántcsontparti játékos iránt komolytalannak bizonyult, a spanyol Sport lap szerint a kisebbik manchesteri alakulat az elkövetkezendő 48 órában mégis benyújtja a 20-25 millió font közé saccolt ajánlatát, s révén hogy a két fél már korábban megállapodott, a védekező középpályás immáron egy klubban harcolhat majd a trófeákért testvérével, Kolóval.

Az Arsenal korábban valóban versenyben volt az elefántcsontparti játékosért, ugyanakkor Wengerék képtelenek voltak tartani a lépést a Manchester City 100 ezer fontos heti fizetési ajánlatával, amire Touré azonnal rábólintott.

A Barcelona kiváló középpályása a tavalyi szezonban kapott kevés játéklehetőség miatt döntött a távozás mellett, miután Pep Guardiola főként Busquetsnek szavazott bizalmat. Touré így de Jonggal, Kompanyval és Barryvel fog megküzdeni a kezdőcsapatba való jutásért.

Sokáig úgy tűnt, és ezt Seluk is megerősítette, hogy Touré része lehet a Fabregas-átigazolásnak is. S bár Joan Laporta, a Barcelona még regnáló elnöke bizakodó, hogy a 23 éves spanyol középpályás biztosan hozzájuk igazol, Yaya Touré kiesésével új alapokra kell helyezni a tárgyalásokat Fabregas ügyében, de már csak a világbajnokság után.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Hála Istennek, hogy nem jön ide Touré! Felesleges pénzkidobás lenne! Ott van Song! Minek ide még egy ilyen játékos ? Azért, hogy a csillagos eget verje a fizetése és melegítse a padot ? Köszönöm de nem kérek belőle! Mehet a Citybe!
14 éve
Törölt felhasználó
Felőlem tök mindegy , hogy hova megy, mert lényeg, h Fabregas maradjon!
14 éve
Törölt felhasználó
adimakker! a hírek valóságtartalmát egyik híríró se tudja... elhiheted, hogy nincs olyan lap (kivéve a hivatalos oldalak), amelyen ne lenne olyan cikk/hír, amely erősen pletykaszagú. mi azokat fordítjuk le, ami külföldi oldalakon/lapokon megy, a valóságtartalmukat nem tudjuk! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
hát én már semmit nem értek:D mindennap más hír...
14 éve
Törölt felhasználó
Na ez nem jó hír,már ha igaz! >:( Majd rájön hogy itt se fog többet játszani és akkor majd megbányja hogy nem hozzánk igazolt! >:-(

Szólj hozzá