Yaya Touré ügynöke, Dimiti Seluk a spanyol Marcának elárulta, hogy az előzetesekhez képest a játékos mégis a részét képezheti a Barcelona új ajánlatának, amit a katalán klub még a világbajnokság előtt nyújthat be Cesc Fabregasért.

Mint ismert, az Arsenal az elmúlt héten visszautasította a Barcelona első hivatalos ajánlatát Fabregasért, az ágyúsok pedig a weboldalukon nyomatékosították a Barcelona vezetőségében, hogy a kapitányuk semmilyen összegért nem eladó.

Bár a napokban szó volt arról is, hogy ha a katalán bajnokcsapat megduplázza az ajánlott, mintegy 29 millió fontos összeget, az Arsenal megfontolja Fabregas eladását, a katalánok részéről cáfolták e hírt. Azonban a leköszönben lévő elnök, Joan Laporta úgy gondolja, egy játékosuk bevonásával az átigazolásba, az Arsenal is nyitottabb lenne a tárgyalásra.

A Yaya Touré-ügyben bekövetkezett fordulat pedig már csak azért is érdekes, mert sokáig úgy volt, hogy az elefántcsontparti védekező középpályás a Manchester Cityhez igazol.

"Nagyon sok érdeklődő van a Touré-ügyben." - mondta Seluk a Rac-1-nek.

"Arséne Wenger kedveli őt, és nagyra tartja. Az Arsenal érdeklődik iránta, és ha minden jól megy, hamarosan végbemehet az átigazolás. Nem látom annak az akadályát, hogy miért ne távozhatna az Arsenalhoz Yaya, ha ellenkező irányba pedig Cesc jönne." - tette hozzá.

"A Cityvel minden megváltozott. Túl sokat beszélnek, és az is kiderült, hogy nem egy gazdag, hanem éppen ellenkezőleg: egy csődközeli klubról van szó."

A Barcelona még regnáló elnöke, Laporta ezzel a gesztussal is szeretné jelezni az Arsenalnak, hogy nincs értelme megtartani egy olyan játékost, aki egy másik csapatnál akar játszani.

"Ha egy játékos, aki történetetesen az Arsenal csapatkapitánya, nyíltan elismeri, hogy itt az idő lezárnia a pályafutása ezen részét, és a Barcelonánál akarja folytatni a pályafutását, akkor nem lehet túl sok mindent tenni." - mondta Laporta.

"Én is minden erőmmel azon vagyok, hogy csak olyan játékosokat tartsak a csapatnál, akik mindent megtesznek a klubért. Ha egy játékos egy kis jelét is mutatja annak, hogy már nem akar a Barcelonában játszani, akkor a lehető leghamarabb elkezdenénk tárgyalni a potenciális érdeklődő klubokkal."

A Barcelona az elkövetkezendő napokban mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy még az elnökválasztás és a világbajnokság előtt megtörténjen a Fabregas-átigazolás.

 

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem yaya és 30 milla nem rossz....city a csődközeli klub XDXDXd....
14 éve
Törölt felhasználó
sztem yaya+30-35 misi mivel 60-at akarnak (és tiis mondtátok hogy 60 alatt soha) és yaya nem ér 40 et ha eto+40 misi=ibra akk yaya+35=fabre sztem
14 éve
Törölt felhasználó
azért most több támadó játékosunk van, mint akkor volt. sőt Songon kívül egy darab védekező középpályás sincs a csapatban. ezért is állt át Wenger a 4-3-3-ra ami szerintem jól bevált
meg kell erősíteni a védelmet és jó lesz ez a csapat.
14 éve
Törölt felhasználó
akkor si 4-4-2be toltuk és két szürő középáylással mikor verhetetlenek voltunk :viera, gilbero
igaz most nincs elöl bergkamp meg henry ...:(:(
14 éve
Törölt felhasználó
ez már egész korrektnek tünik amugy yaya+35 millio
és akkro jövöre: Schwarzer
V.wiel Cahill/Koscielny vermalen clichy

gourcuff yaya toure song arshavin

van persie Chamackh

Szólj hozzá