Mint arról már beszámoltunk az oldalunkon néhány nappal ezelőtt, az Ágyúsok egy 4,2 millió fontos ajánlatot tettek a Lorient 24 éves védőjéért, ám elutasítást kaptak erre Franciaországból.

Akkor még az állt a hírekben, hogy az Arsenal egy 6,7 millió font körüli ajánlattal véghezvihetné a transzfert, ám a Lorient ismét nemet mondott, méghozzá arra, hogy az észak-londoniak 8,5 milliót kínáltak fel Koscielnyért.

Az értesülések szerint nem az összegel volt problémája a bretagnei klubnak, hanem azzal, hogy 7 millió fontot előlegbe szerettek volna kapni a pénzből, s az ajánlat cikkelyeiben nem ez szerepelt.

Hogy a 4-es számban futballozó bekk ügye ne ragadjon le, Arséne Wenger készen áll arra, hogy elengedje a Lorient együtteséhez a 19 éves Francis Coquelint egy kölcsönszerződés értelmében, ez talán elősegítheti Koscielny klubváltását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

14 éve
Törölt felhasználó
Sokkal jobb védőket lehet kapni 10 millióért, ne költsön rá annyit Wenger! Inkább jöjjön Cahill,Hangeland,Taylor vagy Subotic!
14 éve
Törölt felhasználó
Fillérekért meg lehetne venni.
14 éve
Törölt felhasználó
Vela átvette Arshavin elcsendesítő módszerét.Megjegyzem fura volt meg nem túl etikus szerintem ,de neki elnézve. ;-P Remélem köv szezonba több szerepet kap.
14 éve
Törölt felhasználó
Vela papa gólt lőtt :D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Szarka!
nekem is ez a véleményem.....gondoljunk bele,hosszú távon sokkal jobb lenne ha menne Fabregas.....egy.: ki tudja mennyit látnánk később érte ,mert egyszer biztos elmenne....kettő.:Egy Gourcuff sem marad örökké egy Bordóba.....vegyük meg,ő biztos elhivatott lenne a klubunk iránt ahogy Chamack is!!!
Szal jöjjön csak....Ezzel együtt nagyon szeretem Fabregas-t de el fog menni sajnos előbb utóbb:( akkor inkább most!!!

Szólj hozzá