Jelenleg minden Fabregas körül forog. Sokak szerint, ha a spanyol távozik, akkor az Evertonból érkezik a helyére Mikel Arteta. Arteta azért is lehetne a legjobb választás, mert több éves tapasztalata van a PL-ben és úgy egyébként a futball terén is, ugyanis egy 28 éves játékosról beszélünk. Állítólag a City is bejelentkezett érte, de David Moyes nem szeretné Őt elveszíteni.

A Manchester City idén több játékosától megválik, az egyik legnagyobb név közülük Stephen Ireland lehet. Ireland egy energikus, harcos játékos, talán rá lenne szüksége az Arsenalnak.

Az AS információi szerint a bombaformában levő van der Vaart idén távozik a Real Madridtól. A Real tavaly el akarta adni a hollandot, de végül nem érkezett érte megfelelő ajánlat. Vaart a szezon végére csapata egyik legjobbjává nőtte ki magát. Előző nyáron kishíján az Arsenalhoz került, de akármennyire szerette volna, az üzlet akkor nem köttetett meg. -Talán idén.

A Sunday Sun értesülései szerint az Arsenal kész ajánlatot tenni a Newcastle egyik legjobbjáért, Steven Taylorért. Taylort tavaly is emlegették az Arsenallal egy lapon, de végül nem sikerült leigazolni Őt. Angliaszerte nagy tiszteletnek örvend a fiatal játékos, sokan benne látják a jövőt, azonban még a felnőtt válogatottban 24 éves kora ellenére be sem mutatkozott.

Ismét jelentek meg pletykák kapusokról, jelenleg a Fulham hálóőre, Mark Schwarzer neve a legkapósabb. A 37 éves kapus nem szeretné elhagyni a Fulhamet, akár még meg is hosszabbítaná a jövőre lejáró szerződését. Talán ha Őt megszereznénk, duplán jól járna az Arsenal, ugyanis egy rutinos kapusa lenne és két éven belül a feltörekvő Szczesnynek lenne helye Schwarzer visszavonulását követően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

14 éve
Törölt felhasználó
van der Vaart mindenképpen kellene illetve minden követ meg kéne mozgatni hogy Hart a mienk legyen.
14 éve
Törölt felhasználó
Irelandet szívesen látnám, sztem nagyon jó kis játékos! VDV is jöhetne Cesc helyére!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tom..... RvV- t naon jónak tartom.... egy jó Arteta sose rosz sztem....:) Ireland igazi csupaszív játékos.... Taylor is jó, bőven Premier Liga szintű futbalista, de nem biztos, hogy akkora erősítés lenne, de szívesen látnám:) összességében jó erősítések lennének....de kapusposzt.... nem tom.....Swarzer nem is jobb kapus mint Manu sztem, mert igaz sokan fikázzák Manu-t , de minden kapusnak vannak hibái minden szezonba, mindig kapnak egy vagy két gólt amibe kicsit vagy nagyon benne vannak sztem....Sztem simán jó ő nekünk még egy vagy kettő évig, amíg a kis lengyelünk felcseperedik:D vagy ha veszünk akkor Hart vagy Buffont, vagy hasonló szintűt.....de sztem ha nem igazolunk erre a posztra akkor sincs semmi baj:D.....sztem:D
14 éve
Törölt felhasználó
ericcson! gerrard am jó lenne az se kizárt, hogy eljönne hisz a pool igen gyengén szerepel:D
am 30 éves:D
14 éve
Törölt felhasználó
Vela miket hagyott ki az angolok ellen!Rossz volt nézni!Walcott pedig hozta a szokásost,elfutott 1-2x,és kiharcolt egy pár szögletet!Nem értem,hogy Capello miért erőlteti amikor sokkal jobb szélsői vannak arra a posztra!

Szólj hozzá