Az Arsenalt egy újabb kapussal hozták szóba, ő pedig a Marseille hálóőre, Steve Mandanda. Hugo Lloris után ő a második francia portás, akit kapcsolatba hoznak az Arsenallal. Mandanda 25 éves és nagyon tehetséges, négy testvére van, akik szintén kapusok. Az egyik testvére egyébként a kongói válogatottban véd.

Mandanda nyilatkozata:

"Még nem léptem kapcsolatba senkivel, de az az álmom, hogy a Premier Leagueben játsszak. Hallottam róla, hogy a Manchester United kapust keres. Az én nevemet nem említik ott, de soha nem tudhatod, mi lesz."

Kétséges, hogy Wenger listáján is rajta van a neve, de ahogyan ő fogalmazott: soha nem tudhatod, mi lesz.

A védelembe is érkezhet ember, az Arsenalnak vélhetően a Manchester Uniteddel kell megmérkőznie az Everton játékosáért, Phil Jagielkáért. A bekk térdsérülés miatt a szezon nagy részét kihagyta, de Wenger úgy gondolja, ő lehet Vermaelen tökéletes partnere. Az angol érkezéséről szóló pletykák persze erősen kacsagyanúsak.

Már nem olyan biztos, hogy Wenger ajánlatot tesz Klaas-Jan Huntelaarért. A hollandnak sem Spanyolországban, sem pedig Olaszországban nem sikerült a beilleszkedés, így tehát valószínű, hogy Wenger akár 10 millió fontért is elvihetné. Azt már mindenki tudja, hogy Chamakh szinte biztosan az Arsenal játékosa...

Az egyetlen pletyka, amelyben hinni lehet, az a Roma nehézfiújának, Philippe Mexesnek az érkezése. A 28 éves hátvédre már nem sűrűn számítanak Rómában, így akár Londonba is érkezhet, hogy megerősítse az Ágyúsok védelmét.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

14 éve
Törölt felhasználó
Mexes jól jönne, kapusnak jön Buffon, vkp.-nak Yaya Touré, és jön még Chamakh és csak Gallast adjuk el, ez így meg is felelne! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
ha esetleg fabregas megy, ezt a csapatot nem még1évre, még vagy 3-4 évre eláshatjuk kupa téren. a legnagyobb ostobaság amit tehet wenger, hogy elengedi. mexesnek pedig örülnék, régóta szeretem őt.
14 éve
Törölt felhasználó
fecc egyettértek!
és Mario ra rátérve ma kezdő volt és zseniális dolgokat csinált,egész meccsen egy flegma megoldást nem láttam tőle
hiába jól játszott 60 percben lehozzta José,de egy szava nem volt hozzá,ha ide jönne sztem az ég világon semmi gond nem lenne vele :)
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenaldenis! Mourinhora nem azt mondanám, hogy "szigorú", hanem, hogy egy öntelt, arrogáns pöcs, de egy zseni, fiatalon (edzői mércével) nagy sikerekkel! Balotelliről ugyanez mondható el, szemtelenül fiatal, tehetséges, kiváló fizikai adottságokkal, de éppen ezért el is van szállva magától, és külső szemlélőként én úgy gondolom, hogy két ember személyisége hasonlít egymásra, éppen ezért "ütik egymást", tehát "két dudás egy csárdában..." - eset áll fent!

Wenger "visszahúzódó"?:D ezen jót nevettem ;) azt azért távolról nézve se lehet mondani a Professzora! de a Balotellis-ügyre vonatkoztatva, Wenger nem úgy kezelné a helyzetet, hogy összeveszne a sráccal, és kirakná a csapatból, hanem elbeszélgetne vele...úgy gondolom, hogy Wengert azért még mindig nagyobb tisztelet övezi a szakmában, mint Mourinhot! Balotellit meg tudná "szelidíteni". lásd: Van Persie esetét, ő sem volt kisangyal.
14 éve
Törölt felhasználó
Buffont sztem felejtsük el...ez télleg csak pletyka volt,és ő olyan mint Giggs a Munak vagy maldini a milannak...100x elhagyhatta volna a klubját még amikor szarul ment akkoris mégse...sztem elégedjünk meg ha egyaltalán Hart jön ha egyaltalán jön vki!azon se lepődnék meg ha Almunia maradna a kapuba!Touré meg igenis jó játékos és hasznos lehetne,de magas a fizuja,illetve most ha ő kezdő akkor logikusan Song a csere,és azért benne több van,Tourét meg alapból nem lehet cserepadra tenni.Henry már egy amcsi csapattal előszerződést kötött,bár ez lehetne kacs is de én is visszahoznám!Gallasnál meg télleg az volt h ő 2 évet akart wenger 1-t,de ugyanakkor wengerék a 80ezret se akarták megadni!amit h őszinte legyek nem értem...de ha jön egy megfelelő pótlás akkor nem fogok sírni utána,mert amit mostanság csinált...meg amit a csapattársak nyilatkoznak,télleg nem a kedvencke volt.bár attóól még lehet egy csapat jó,pl: cselzi!a balotellis hozzászólásomra meg azt értem h Mourinho nagyon szigorú és Balotelli mégis lázad stb,akkor a barátságos,visszahúzódó wenger mellett majd olyan lesz mint a kisangyal?mert nem hinném...szal ő is visszavetné a csapatot!

Szólj hozzá