Továbbra is sok-sok játékost hoznak szóba az Arsenallal. Az utóbbi évekhez képest a megszokottnál több kapust emlegetnek az Arsenallal egylapon.

Az utóbbi állítólagos kiszemelt a Monaco csapatában játszó Stephane Ruffier. A 23 éves kapus az idei szezont jól zárta és a teljesítményére több nagy klub felfigyelt, köztük a Manchester City, Inter, Spurs, Chelsea és az Arsenal.

A Wigan tavalyi szerzeményének, Bruno N'Zogbianak a neve is felmerült. Állítólag a Birmingham City 8 milliós ajánlatát már visszautasították. A Wigan 12 millió fontos ajánlat alatt nem szeretné elengedni egyik kulcsemberét.

Nagy meglepetésre Loric Cana nevét is megemlítették a mai pletykákban. Cana iránt az előző nyáron is érdeklődött Wenger, de a játékos akkor a Sunderlandet választotta. Pletykák szólnak arról, hogy a vezért elhagyja csapatát az Arsenal kedvéért.

Sol Campbell jövőjét továbbra is homály fedi. A 35 éves védő télen érkezett és fél évre írt alá. A szerződése hamarosan lejár, így szabadon távozhat. Campbell és Wenger is szeretnék, ha a Sol maradna az Arsenalnál, így hamarosan elkezdhetnek tárgyalni. Jelentések szerint a Bayern München kész két éves szerződést felajánlani az Arsenal jelenlegi keretének legrutinosabb játékosáért.

A Cesc-saga idén folytatódik. Senki se tudja biztosan, hogy mi lesz az ügy vége, ugyanis napról-napra jelennek meg új hírek és néha cáfolnak, néha nem. Fabregast szerződés köti az Arsenalhoz, de a Barca elmondta, hogy őket a pénz nem érdekli. Wenger személyesen beszélt Fabregassal és megkérte Őt, hogy további két évre maradjon az Arsenalban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Sol marad, mintahogy Fabregas is, pedig Cesc állítólag Barcelonában kibérelt egy lakást, remélem nem igaz ez a hír!!! :S
14 éve
Törölt felhasználó
Aron21 gyere Fórumra ! ;) Tök jól megcsináltam a VB-s topicot, tettem bele képeket ! :D
14 éve
Törölt felhasználó
legyen má valami új hír 🐍 🐍
meghalok arsenalos hírek nélkül...
14 éve
Törölt felhasználó
Tribbiani gyere már fel Fórumra és mond el a véleményed Alonso palánkozásáról vagy mittomén csak valaki írjon már Fórumon ne csak én próbálkozzam ! :)
14 éve
Törölt felhasználó
amúgy most kevés a hír.. kell nekem ide napi 10x felnéznem. : D de továbbra is megtartom ezt a jó szokásom : )
alonso...

Szólj hozzá