Vannak régi és új nevek is a hétvégi listán, amelyek különböző angol lapok hasábjairól kerültek ide ebbe a cikkbe is. Lássuk a lehetséges érkezőket és távozókat is!

Lehetséges érkezők:

Joe Hart (Birmingham):
Az ő neve már nagyon is gyakran fordul elő, ha átigazolási pletykákról van szó, ám van új információ is róla. Az előzetes híresztelések ellenére nem biztos, hogy 8 millió fontot kell érte fizetni, hanem inkább 10-et.
Adatok: kapus, angol, 23 éves, 190 cm

Gianluigi Buffon (Juventus):
Az olasz hálóőr nevét szóbahozták az Arsenallal, arra alapozva, hogy az Ágyúsoknak új kapus kell, éppen ezért Buffon orvosolhatná a problémákat.
Adatok: kapus, olasz, 32 éves, 192 cm

Gregory van der Wiel (Ajax):
Van der Wiel egy rendkívül tehetséges fiatal védő és már többször is kapcsolatba hozták a nevét az Ágyúsokkal. Könnyen lehet, hogy a védelem átalakulásakor, amire nagy esély van, ő lesz az egyik érkező.
Adatok: jobbhátvéd, holland, 22 éves, 182 cm

Felipe Melo de Carvalho (Juventus):
A brazil védekező középpályás nem tudott megfelelően beilleszkedni az olasz klubba, éppen ezért elképzelhető, hogy nyáron csapatot vált. Arsene Wenger nem titkolja, hogy nagy csodálója Melo játékának és figyeli őt.
Adatok: védekező középpályás, brazil, 26 éves, 183 cm

Jack Rodwell (Everton):
Érthető, hogy a fiatal középpályás sok topklub figyelmét felkeltette, hiszen fantasztikus formában futballozik és nagy tehetségnek tartják. Arsene Wenger is ezen a véleményen van, aki akár ajánlatot is tehet érte majd.
Adatok: középpályás, angol, 19 éves, 188 cm

Lehetséges távozók:

Bacary Sagna, Robin van Persie (Juventus):
Mindkét játékost figyeli a Juventus, ezt korábban már hangoztatta is az olasz klub. Meglehet, hogy a nyáron ajánlatot tesznek az Arsenal két futballistájáért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
RvP ne hogy távozzon ;) ;) ;) ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
hát ha azt nézzük hogy bajnokság, FA kupa, Ligakupa, BL és eséllyel akarunk indulni mindegyikbe akkor szerintem kell 4-5 csatár hogy nagyobb lehessen a variációs lehetőség és ha még sérülés(ek) is becsúsznak...szerintem egy Chamakh-al nincs megoldva a helyzet...na de bízzuk Wenger bácsira ;)
14 éve
Törölt felhasználó
csatársorba: Van Persie, Chamakh, Carton Cole, Vela, Bendtner tökéletes lenne. Ennek naon örülnék! Kell egy védekező kp meg egy középső védő még aztán csók :D
14 éve
Törölt felhasználó
Rodwellt el kell hozni, nagyon jó játékos!!!
14 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom...RvP,Chamakh,Vela,Bendtner...bár mindig jól jön az erősítés,főleg ha sérüléshullám van...de sztem Lopez nem az a tipus aki padozna...

Szólj hozzá