Február végén egy Stoke elleni bajnokin a hazai csapat egyik védője, Shawcross brutális szerelést bemutatva eltörte Aaron Ramsey lábát.

Shawcrosst megrázták a történések és többször is bocsánatot kért, de Ramseyt nem érdekli a bocsánatért esedező játékos. A walesi középpályás mihamarabb vissza szeretne térni a pályára.

"Mindenre emlékszem, de nem hiszem, hogy Shawcross szándékosan törte el a lában. Úgy gondolom ő csak meg akart engem ijeszteni úgy, hogy a lábammal együtt rúgja el a labdát -hogy hatástalanítson és, hogy megérezzem a szerelést."

"Küldött nekem üzeneteket, de én kizárólag csak a felépülésemre koncentrálok most, ez az egy dolog, ami jelenleg érdekel."

"Együtt kell élned a dolgokkal -ez az amit most én is tehetek. Láttam képeket és futólag láttam a Sky felvételeit, de sose ültem le videón megnézni az egész esetet. Ahogy már mondtam, emlékszem mindenre!"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
nagyon rosszkor jött a sérülése nagyon sokat játszott
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem se lett dudu a régi ,nem csak a meccshiány miatt ilyen szerintem...
emlékszem én még a hazai bajnokira a spurs ellen, dudu 18 méterre a kaputól, a kapus kijön kb 6 méterre van dudutól... Dudu elgurítja a kapus mellett és...és.é...éssss..... mellé.. :down:
régen azért az ilyeneket....
14 éve
Ez baromság, hogy Eduardo nem lett a régi. Nézzük meg Diabyt, az ő példája is jó. Dudu a meccshiány miatt olyan, amilyen. Nem értem, hogy egy elbaltázott lövésnél hogy jöhet képbe a sérülése...
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem minél hamarabb felépül! Kritikus pillanatban sérült le, Wenger egyre többször játszatta, én meg is lepődtem kicsit, de örültem!!! Várunk vissza Aaron!
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek az előttem szólóval :)

Szólj hozzá