Thomas Vermaelen úgy érzi, hogy ő és az Arsenal sokat tanulhat Sol Campbelltől. A 35 éves bekk januárban csatlakozott az Ágyúsokhoz és hétszer szerepelt a felnőtteknél azóta.

William Gallas lábszársérülést szenvedett februárban, így Campbellnek Vermaelennel kellett hátul helytállnia. A belga bekk az egyetlen Arsenal-játékos, aki minden eddigi Premier League-meccsen kezdett, de a Birmingham elleni bajnokit kihagyja eltiltás miatt.

Vermaelen az Arsenal TV-nek nyilatkozott:

Sokat tanulhatok Campbelltől. Rengeteget beszél a pályán és a fiatal csapatunknak létfontosságú, hogy legyen egy tapasztalt embere, aki útbaigazítást ad.

Gallas a sérülése előtt Vermaelennel alkotta a középhátvéd-kettőst minden bajnokin. Thomas nagyszerű idényt fut az Arsenalnál, és ez elmondása szerint Gallasnak is köszönhető.

Ő egy nagyszerű játékos, könnyebb a dolgom, ha ott van a pályán. Most sajnos sérült, de itt van nekünk Mikael Silvestre és persze Sol. Mindketten tapasztaltak és jó velük együtt futballozni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
"Rengeteget beszél a pályán" - ez kell ennek a csapatnak! ha megfigyeltétek, Sol egyik keze meccs közben mindig a levegőben van, nagyban mutogat miközben utasítja a többieket :D
14 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen már most is kiemelkedő teljesítményt nyújt és a jövőben csak jobb lehet! Szerencséje van, mert Gallas és Campbell oldalán játszhat és tőlük tényleg sokat tanulhat! A belga hosszú távon is meghatározó játékosunk lehet, mert a teljesítménye mellett a hozzáállása is példás!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem csak a tapasztaltsága miatt volt nagy húzás, hanem tényleg még mindig jól végzi a dolgát ott hátul! Sokkal jobb, mint Silvestre, és ha Vermaelennel együtt alkotják a belső védőkettőst, nem hiányolom Gallast! Persze sokkal jobb lenne, ha ő játszana, de valahogy én biztonságban érzem a csapatot, ha Campbell ott van hátul! Jó néha hibázgat, de végülis a Hull ellen se rajta múlt, hogy befújta rá a 11est a kedves spori! Meg a gyorsasága sem a régi, de a tapasztaltsága az ő malmára hajtja a vizet!
14 éve
Törölt felhasználó
Campbell most bizonyíthat! Lescott is lesérült így eléggé védő hiány lett a válogatottban! Szóval simán bekerülhet a VB keretbe! Másrészt örülnék ha Sol itt fejezné be a karrierjét és utána segíthetne a klubnak! Lehetne tanácsadó vagy valami hasonló! Ha már Verma ilyet nyilatkozik akkor tényleg hosszabbítani kéne vele!

Silvestrevel is ez a helyzet, csak ő nem kerül be a válogatottba, de ki tudja... Amilyen hülye Domenek még behívja. ( Bocs Szilvi :) ) Azt mondják, hogy ő is olyan vezér az öltözőben mint Sol, szóval remélem, hogy ő is hosszabbít!
14 éve
Törölt felhasználó
henry372 ment neked is a PM :)

Szólj hozzá