Az ex-Arsenalos Alekszandr Hleb szerint az Arsenal-nak megvannak azon tuladjonságai, mellyel kiüthetik a címvédő Barcelonát.

Hleb több mint egy éve hagyta el Arséne Wenger csapatát a Barcelona kedvéért, de később visszatért régi-új klubjába, a Stuttgartba.

Tehát a fehérorosz játszott az Arsenalban, a Barcaban, valamint a Stuttgartban is, akit épp Guardiola csapata ütött ki a Bajnokok Ligájából.

Csak meg kell nézni, hogy játszott az Arsenal a Porto ellen.

-nyilatkozta Hleb.

Visszatért a remek formájuk, miután a Chelsea és a Manchester United elleni rangadót elveszítették. Nem fogom megmondani, hogy ki fog nyerni, mert nagyon nehéz dolgom lenne. De ahogy én látom, az Arsenalnak komoly esélye van..

Wengerék óriási stílussal játszák a focit, például a Porto ellen, fantasztikus volt. Az Arsenal focija gyorsabb, a Barcáé jelenleg most is épül, ráadásul a passzjátékuk is lassabb, mint az Ágyúsoké.

Gyorsabban mozog a labda, így lehet, hogy ez megzavarja a Barcelonat.

-folytatta a játékos.

Meg kell próbálni a labdába kapaszkodni, készen állni a kontrákra, óvakodni a hibáktól, és végül nem szabad megrémülni tőlük. Nem hinném, hogy az Arsenal ezt tenné majd. Szerintem legyőzhetik Messiéket. Nem engedhetünk meg a Barcelona ellen hibákat

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
De ő azt mondja, hogy nem engedhetünk
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem továbbjutunk, és végre megtanulhatnák az emberek h az Arsenal nem Barca stílusú focit játszik, az Arsenal Arsenal stílusú focit játszik és pont!!!!!!!
GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
"Nem engedhetünk meg a Barcelona ellen hibákat" a vicc az h ha jól tudom, Alex még barca tulajdon...
14 éve
Törölt felhasználó
az arsenal.com-on délelőtt láttam Van Persievel kapcsolatos híreket, de angol tudás híján nem tudtam vele mit kezdeni:S nem rakjátok fel az oldalra??? thx.
14 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg kapunk itthon gólt, de mi is fogunk lőni a Camp Nou-ba! Én mindkét meccsen minimum 3-4 gólt várok, úgy h mindkét csapat lő! :)

Szólj hozzá