A mai napon kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntő, és elődöntő párositásait. Az Arsenal a Barcelona csapatát kapta ellenfelének.

A negyeddöntő párositásai:

Olympique Lyon - Bordeux
Bayern München - Manchester United
Arsenal - Barcelona
Internazionale - CSZKA Moszkva

Az elődöntő párositásai:

Bayern Müchen vagy Manchester United - Bordeux vagy Olympique Lyon
Internazionale vagy CSZKA Moszkva - Arsenal vagy Barcelona

Időpontok:

Negyeddöntők: március 30-31; április 6-7
Elődöntők: április 20-21; április 27-28
Döntő: május 22, Bernabéu-stadion (Madrid)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (66)

14 éve
Törölt felhasználó
Hali mindenki! Én már nagyon várom a meccset, sztem nagyon jó lesz mind2 találkozó, és én is mint sokan mások, sok gólt várok, de Barca továbjutást. Ahogy olvastam a hsz-eket azért úgy tűnik sokan már a következő körbe írják a barcát. Ez bevallom hízelgő :), de én sztem az Arsenalt is, sőt a jobbnak ígérkező meccseket meg is nézem, az én meglátásom szerint nem ilyen 1szerű a párharc kimenetele. Mert lehet itt a tavalyi szezonnal jönni, de a múltból nem lehet megélni, és mostanában nem annyira átütő a katalánok játéka h 1 Arsenal ne léphetne pályára győzelmi reményekkel akár. Pl.: Ibra elég gyenge formában van, Henry sem olyan hűde aranycipő gyanús, sőt:D! Szetm 1edül Leo van qrva jó formában, mint mindig:), szal én aszondom várjuk a meccset és győzzön a jobb és aki tovább jut remélem meg is nyeri a sorozatot! Visca Barca, Visca Cataluna!!
14 éve
Törölt felhasználó
A Fifában a Barca ellen lejátszottam mind a hazai, mind az idegenbeli meccseinket. Az alábbi eredmények születtek (legnehezebben nyomom, de néha így is nagyon szar az ellenfél):
Arsenal-Barca 6-2
Barca-Arsenal 0-7
Össz: Arsenal-Barca 13-2

Azthiszem ez mindenkinek tetszene! :D
14 éve
Törölt felhasználó
Lucas, akkor legyen már könnyebb! A barcát otthon 7-0 ra ütjük ki. idegenben 3-0 ra!Utána az Intert 19 góllal verjük és a döntőben 90-0 ra nyerjük a Mu ellen...
14 éve
Törölt felhasználó
biztos így lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Nah figyeljetek én egy nagyon nagy mágusa vagyok! Arsenal-Barcelona lesz a tv 2 őn!Első mecsen 2-0 lessz Az első gólt Vermaelen fogja fejelni szabadrugásból a másodikat pedig Arshavin Daniel alves hibájából!Itt Bendtner nem nagyon jácott jól,Nasri is elég szürkén fog játszani! A másik mecsen 1-1 lesz Az első gólt Ibrahimovic fgaj szerezni,Szinte az egész mecsen a mi téfelünkön lesz a labda ,lőnek kapufát,meg almunia fog védeni nagyokat,de nagyon nagyokat.Utána 78. percben kontra támadásból fabregas íveli előre Walcott elé aki üresen emgy a kapu felé és lepaszolja arshavinnak aki belövi és fellegekben leszünk!És miénk a mecs és az elődöntőt Interrel jáccuk akikel először 2-1 lesz nekik majd emiratesben 4-1 nekünk és döntőben A Man.Utd vel jáccunk.Itt 2-2 először Rooney fog fejelni egy gólt utána mi fogunke gyenlíteni Bendtner góljával majd Fabregas góljával már mi fogunk és Valencia fog egyenlíteni és a hosszabbításban Fabregas fog lőni egy irtózatosan nagy ólt amivel megnyerjüka BL-t xD Erre fogadni merek :D

Szólj hozzá