Az első ember, akiről úgy vélik Wenger egyik kiszemeltje egy ifjú nigériai középpályás. Ramon Azezz minden meccsen játszott az utóbbi U17-es VB-n. A sport.co.uk értesülései szerint az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United is figyelemmel kíséri a fiatal tehetség teljesítményét.

A következő emberről már volt korábban szó, ő a CSZKA Moszkva hálóőre, Igor Akinfejev. Az orosz kapusnak a szezon végén jár le a szerződése, így ingyen igazolható lesz. A Daily Mail szerint a Chelsea és a Man. United már kész ajánlatot tenni, de az Arsenal is a lehetséges érdeklődők közt lehet. A CSZKA a hosszabbításon dolgozik.

Több újság arról cikkez, hogy Eboue és Gallas iránt érdeklődik az AS Roma. Gallas szerződése az év végén lejár, vele tárgyalnak a hosszabbításról, elvileg Ebouet még jövőre is papírok kötik az Arsenalhoz. (A cikkíró úgy tudja, hogy Eboue szerződése is lejár a szezon végén.)

A Real Madrid vinne 3 embert is az Arsenaltól: Egy jó szélső védőt szeretnének igazolni, így Clichyt figyelik, Fabregas leigazolása pedig ebben az évben is nagy álom Madridban. Wengert is szóbahozták a Reallal, de ő hivatalosan is cáfolta a pletykákat!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Furcsa lenne ha nem a Chelseabe menne év végén Akinfejev ha elmegy mert hogy a Chelsea és CSZKA tulajdonosa is Abramovich.
14 éve
Törölt felhasználó
Fájó arról olvasni kiket veszíthetünk el....... Valami jó kis igazolás jöhetne :)
14 éve
Törölt felhasználó
Annyit még az Igor témához, hogy ha ő jön akkor egy hatalmas tehetségnek nem tudunk majd lehetőséget adni a bizonyításra! Ő pedig nem más mint Szczesny! E miatt is remélem, hogy NEM fog jönni Igor, mert így Szczesny nem kerülhetne be a kezdőbe és hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt nyújt!
14 éve
Törölt felhasználó
unatkoznak az angolok, és hülye angol-vicceket gyártanak :D
14 éve
Törölt felhasználó
JET pedig betalált Sunuék ellen! :) Doncaster Rovers-Derby County 2-1 jelenleg! (Előző fordulóban amugy JET duplázott és Sunu is betalált!)

Szólj hozzá