Mintahogy arról már szerdán beszámoltunk, az Arsenal 12 tartalékja Dubajba utazott, hogy résztvegyen az Emirates Dubai Football Sevens elnevezésű tornán.

Banfield legénysége azóta már túljutott másodikként a csoportkörön, s a negyeddöntőn is, hogy aztán a UAE 1990 gárdájával mérkőzzön majd meg az elődöntőben.

Az első mérkőzésen az Ágyúsok 2-1-re nyertek a Feyenoord ellen Luke Freeman és Rhys Murphy góljaival, majd 1-1-es döntetlent játszottak a Blackburn Rovers együttesével. A találkozón Thomas Cruise lőtte az Arsenal gólját.

Az utolsó csoportmeccs 0-0-ra végződött az Olympiacos ellen, majd a Brondby alakulatával vívott negyeddöntőn 2-0-ás sikert arattak a tartalékok Conor Henderson és Emmanuel Frimpong találataival.

A torna legendáknak kialakított 'kategóriájában' szintén indítottak csapatot az észak-londoniak, de a veteránok elbuktak az egyenes kiesés szakasz első meccsén, amelyet az AC Milan ellen vívtak meg.

Az Arsenal legendái, akik szerepeltek a kupán: Vince Bartram, Jimmy Carter, Martin Hayes, Daniel O’ Shea, David Hillier, John Jensen, Matthew Joseph, Anders Limpar , Stefan Schwarz, Ian Selley, Chris Whyte.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Grat a tartalékoknak! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
eu2 adja a meccset 18:30kor!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
legendák kategóriában kikapni a milantól sztem nem szégyen...ott kb 30 év volt az átlagéletkor 2-3 éve :D
14 éve
Törölt felhasználó
adja ma a eu2 vagy a digisport a meccset? a hull ellenit?
14 éve
Törölt felhasználó
húú ez jó kis torna lehet;) grat a fiúknak!

egyébként lehet, hogy én vagyok nagyon lemaradva, de Rhys Murphy nem a Brentfordban volt kölcsönben? valamint elvileg olyan súlyos sérülést szenvedett néhány hónapja, hogy úgy volt, ki kell hagynia a szezon hátralévő részét...vagy ez már a múlté?

Szólj hozzá