Neil Banfield tanítványai nem tudtak törleszteni az éllovas Oroszlánok előnyéből, így minden bizonnyal az Aston Villa lesz a Tartalék Liga déli csoportjának első helyezettje, míg az Ágyúsoknak meg kell elégedniük a második pozícióval, de még az sem teljesen biztos a három meccsel kevesebbet játszó Fulham miatt.

Az összecsapáson pályára lépett Nigel Reo-Coker, aki három hónapot hagyott ki egy bokasérülés miatt, s most a tartalékcsapatban tért vissza, míg az Arsenalból hiányzott Craig Eastmond, aki Arséne Wenger legénységével utazott a mai BL-negyeddöntőre, valamint Conor Henderson, aki az U19-es ír válogatott szereplése miatt volt távol.

A mérkőzés első félidejében a hazaiak előtt jónéhány lehetőség adódott, míg az észak-londoniak csak elvétve kerültek a Villa kapujának közelébe, így talán nem meglepő, hogy a fordulás után két minutummal vezetést szereztek az Oroszlánok: Andreas Weimann küldte kapura Marc Albrighton keresztlabdáját, Vito Mannone a lécre tolta a játékszert, majd érkezett a kipattanóra Nathan Delfouneso, s ekkor már nem tudott mit tenni a vendégek olasz hálóőre.

Az Ágyúsok ezt követően más sebességre kapcsoltak, jöttek a helyzetek, s Banfield mester is kihasználta a cserelehetőségeit, hogy mégjobban felpezsdítse az együttese játékát. Ennek a 78. percben lett meg az eredménye, amikoris az egy minutummal korábban pályára lépő Roarie Deacon tette középre a labdát, amire az előző meccsen is betaláló Nacer Barazite érkezett, s a kapu közvetlen közeléből nem hibázott.

Újabb gól azonban nem született már a mérkőzésen, így a tartalékoknak, akiknek még két találkozójuk van hátra a szezonból (mindkettő a Portsmouth ellen), már csak az a feladatuk, hogy szépen fejezzék be az idényt, amely az utóbbi évekhez képest nem is mondható gyengének.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá