A tartalékok tegnap megmérkőztek az Arsenal amerikai partnerével, a Colorado Rapids gárdájával. Az MLS-es együttesnek ez volt az első meccse az előszezonban, s a denveriek 1-0-ás sikerrel vették az ifjú Ágyúsok elleni kihívást. A találkozó egyetlen gólját Conor Casey szerezte meg  Omar Cumming keresztlabdáját követően az 52. percben.

Az Arsenal kezdőcsapata, s cseréi: Shea, Coquelin (Byles, 60'), Ayling (Evina, 60'), Miquel (Boateng, 60'), Cruise (Obed, 60'), Henderson (Yennaris, 60'), Eastmond (Edge, 60'), Frimpong (Ozyakup, 60'), Barazite (Aneke, 60'), Freeman (Afobe, 60'), Watt (Murphy, 60').

A Stan Kroenke tulajdonában álló Colorado elleni barátságos után Banfield legénysége legközelebb Dubajban fog pályára lépni, méghozzá az Emirates Dubai Football Sevens elnevezésű torna kereteiben belül, amelynek az a különlegessége, hogy csak heten lépnek pályára egy oldalon, s egy meccs csak 16 percig tart, leszámítva a döntőt, amely négy minutummal tovább.

A kupa első körében, pénteken az Arsenalnak meg kell mérkőznie a Feyenoord, a Blackburn Rovers és az Olympiacos gárdájával.

Az Ágyúsok 12 fős utazó kerete: James Shea, Sam Byles, Francis Coquelin, Luke Ayling, Cedric Evina, Thomas Cruise, Emmanuel Frimpong, Ignasi Miquel, Nacer Barazite, Luke Freeman, Conor Henderson, Rhys Murphy.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá