Októberben a Town 3-2-re legyőzte Steve Bould legénységet az Akadémiai Ligában, majd januárban egy kétgólos sikerrel búcsúztatta a címvédőt az Ifjúsági FA-kupából.

Az Ágyúsoknak most meg volt az esélyük arra, hogy hazai környezetben revansot vegyenek az 1878-ban alapított gárdán, de elmaradt a diadal, s 1-1-re végződött az összecsapás.

A mérkőzés első félidejének 26. percében Roarie Deacon vezetést szerzett az Arsenalnak, s pár minutummal később akár nőhetett is volna az észak-londonaik előnye, azonban Benik Afobe büntetőt hibázott, ezzel elszalasztva egy nagy lehetőséget.

A második játékrész 78. percében aztán egyenlítettek az ipswichi Kékek, s több gól már nem esett a találkozón, így az Ágyúsok elestek két ponttol, azonban így is magabiztosan vezetik a bajnokságbeli csoportjukat.

Bould fiai legközelebb a Milton Keynes Dons alakulatát fogadják március 13-án.

Az Arsenal kezdőcsapata... Dunne, Byles, Evina, Yennaris, Boateng, Obed, Deacon, Özyakup, Afobe, Freeman, Aneke.

...és cseréi: McDermott, Henderson, Edge, Neita.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
Előbb-utóbb úgyis lefordítjuk! :D Ez a Deacon gyerek még sokra viheti!
14 éve
Törölt felhasználó
Na már kint is van a nyilatkozata! Azt mondta Fabregasról, hogy túl korai eldönteni, hogy játszhat-e kedden! Majd holnap és hétfőn elválik, hogy lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát angol oldalakon úgy van, hogy a térdínjával vannak a gondok! De többet megtudunk majd Wengertől! Pár óra múlva kint lesz a meccs utáni nyilatkozata a .com-on!
14 éve
Törölt felhasználó
Fabre sérüléséről tud vki vmi konkrétat?

Szólj hozzá