Steve Bould tanítványai a mai napon megmérkőztek a Norwich City gárdájával, s sikerült begyűjteniük a három pontot a hazai összecsapáson, mégha a Kanárik az utolsó percig sem adták fel a mérkőzést.

A találkozó első játékrészében nem esett találat, ám a második félidő gólzáporosra sikeredett. Elsőként Nigel Neita talált be a 62. percben, megszerezve a vezetést az Ágyúsoknak. Erre Matt Ball válaszolhatott volna egy tizenegyesből, de a nemrég profi szerződést aláíró Damien Martinez hárította a büntetőjét, s ezzel akkora lökést adott a csapattársainak, hogy a 73. minutumra már három góllal vezettek az észak-londoniak Josh Rees és Lorenzo Ebecilio találataival.

Ezután már azt lehetett volna gondolni, hogy véget is a meccs, ám a 79. percben szépítettek a vendégek Remy Gordon révén, majd az utolsó minutumokban Daniel Boateng öngólt szerzett, így a háromgólos különbség egygólosra csökkent, azonban az egyenlítésre már nem futotta a Norwich együttesének, így győzelmet arattak Bould fiai, akik jövőhét szombaton a Chelsea ellen lépnek majd pályára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

14 éve
Törölt felhasználó
hm jó meccs lehetett..és a man.u. is X-elt:d:D..ezért meg kell zúzni a chelseat:D

Szólj hozzá