Steve Bould tanítványai tegnap megmérkőztek a Chelsea együttesével, s egy gólnélküli első félidő után a második játékrészben háromszor is betaláltak, ezzel begyűjtve a három pontot a Kékek ellen.

Az összecsapás első gólját Kyle Ebecilio szerezte az 52. percben, majd négy minutummal később Alban Bunjaku duplázta meg az Arsenal előnyét, kihasználva a Chelsea hálóőrének hibáját, s végül a 89. percben a csereként beálló Josh Rees is betalált, ezzel kialakítva a végeredményt.

Az U18-asok, akik jövőhét szombaton a Charlton Atheltic gárdáját fogadják majd, a nem túl fényes szezonkezdetük után kezdenek formába lendülni, s remélhetőleg olyannyira rátalálnak majd önmagukra, hogy idén is szereznek trófeát, mint ahogyan azt az előző két idényben tették.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Damian Martinez, Ben Glasgow, James Campbell, Jamie Edge, Martin Angha (csk.), Elton Monteiro, Jeffery Monakana, Kyle Ebecilio, Philip Roberts, Alban Bunjaku, Nigel Neita.

...és cseréi: Jordan Wynter, Josh Rees, Callum Webb, Samir, Bihmoutine.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
igen-igen, nagyon sok az új név, léptek egyet a generációk a szamárlétrán. rég volt már, hogy Emmanuel-Thomas volt az U18-asok csk.-ja, amikor dupláztak a Bould-fiúk, de remélhetőleg ebből a brigádból is sok jó játékos kerül majd ki a tartalékok közé, illetve majd a felnőtt csapatba. amúgy sztem az év eleji változó eredmények is ennek tudhatóak be, hogy kicserélődött a csapat, de csak idő kell és egyre erősebbek lesznek, mert Bould nagyon ért a dolgához.
14 éve
Törölt felhasználó
Bárcsak egyszer a nagycsapat is így elütné a Chelseat idegenben! De ez mostanában nem hiszem, hogy megtörténik majd...
14 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik Ebecilio jól beilleszkedett! A Feyenoord-nak híresen jó az utánpótlás nevelése,úgyhogy reménykedem benne,hogy egy újabb csillagra leltünk Kyle személyében!
14 éve
Törölt felhasználó
igen,Clichy :D egyiket se ismerem,pedig sokat ismerek onnan :D
14 éve
Törölt felhasználó
U18? húh, jó sok új név :D

Szólj hozzá