Az U18-as Ágyúsok a tavalyi duplázásuk után idén sem maradtak trófea nélkül, hisz miután magabiztosan megnyerték az Akadémiai Liga A-csoportját, majd kiverték büntetőkkel a Manchester United alakulatát az elődöntőben, sikerült legyőzniük a Notthingam Forest gárdáját is az Emirates Stadionban rendezett fináléban.

A mérkőzés 5. percében vezetést szereztek a vendégek Danny Elliot találatával, ám még az első félidőben sikerült kiegyenlíteniük, majd fordítaniuk az észak-londoniak, mindkét gólt Benik Afobe szerezte.

A második játékrészben George Thomson találatával egyenlíteni tudott a Forest, ám ezt követően két büntetőgólt szerzett az Arsenal, pontosítva Afobe, aki ezzel mesterhármast ért el, valamint Luke Freeman, s bár a 73. minutumban Tom Mullen szépíteni tudott, a 81. percben másodszorra is betalált Freeman, ezzel végleg eldöntve az összecsapást.

Az Arsenalfan.hu nevében szeretnék gratulálni Bould mesternek, s a játékosainak a szezonban nyújtott nagyszerű teljesítményükhöz, s az újabb begyűjtött címhez!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Bojncsab:Nasrit nem viszi ki domenecs??
14 éve
Törölt felhasználó
Jövőre jönnek a felnőttek! Megint keringenek pletykák a neten az igazolásokkal kapcsolatban és egyes hírek szerint pár játékos érkezése már biztos! Chamakhon és Savicon kívül!
14 éve
Törölt felhasználó
Grat nekik. Mindenki hülyére nyeri magát ( lányok, U18) csak a felnőttek nem nyernek semmit sem.
14 éve
Törölt felhasználó
Ime a válogatott játékosaink, akik utaznak A világbajnokságra
Carlos Vela(Mexikó)
William Gallas(Franciaország)
Bacary Sagna(Franciaország)
Abou Diaby(Franciaország)
Gael Clichy(Franciaország)
Theo Walcott(Anglia)
Robin van Persie(Hollandia)
Nicklas Bendtner(Dánia)
Alexandre Song(Kamerun)
Emmanuel Eboué(Elefántcsontpart)
Fransesc Fabregas(Spanyolország)
Philippe Senderos(Svájc)
14 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem ezzel nem vagy egyedül!

Szólj hozzá