Az Arsenal hivatalos oldalán az alábbi nyilatkozat jelent meg személyesen Aaron Ramseytől:

"Tisztán emlékszem, hogy mi történt a meccsen, ahogyan láttam a lábamat is, ahogy más szögben áll. Láttam felvételeket az incidensről, de bevallom, nem akarok ezzel túl sokat foglalkozni, mert nem változtathatom meg, ami történt." - mondta Ramsey.

"Minden nagyon nehéz most a számomra. Azt gondolom, hogy megfelelően fejlődtem a szezon során, s természetesen ez a súlyos sérülés visszaesést jelent ebben a folyamatban. Az viszont mindenképpen előny, hogy fiatal vagyok, így valószínűleg hamar túlleszek ezen a baleseten. A múlt héten sikerrel zajlott a műtétem, s bár még eltart egy ideig, mire teljesen rendbe jön a lábam, eltökélt vagyok, s csak arra koncentrálok, hogy még fittebben és erősebben térjek vissza a pályára."

"Az elmúlt pár napban rengeteg támogatást kaptam a körülöttem lévő emberektől, a különböző csapatokból. Főleg az Arsenal orvosi stábjának szeretném a köszönetemet tolmácsolni, valamint a két kórház összes dolgozójának. Gleen Whelan különösen kedves volt, és igazán nagyra értékelem, amit értem tett a pályán. Továbbá szeretném megköszönni az Arsenalnak is, hogy segítette a családomat a hét folyamán."

"Végül, de semmiképpen sem utolsósorban valamennyi Arsenal-szurkolónak szeretném megköszönni a támogatásukat, s a rengeteg levelet, amit tőlük kaptam. Büszke vagyok arra, hogy ennél a csapatnál játszhatok, s a támogatásuk hihetetlen mértékben megérint. Végezetül szeretnék minden jót kívánni a csapattársaimnak a szezon hátralévő részében. Tudom, hogy képesek vagyunk trófeát nyerni, s minden lehetséges módon támogatni fogom őket." - zárta szavait a fiatal walesi játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem mihamarabb a pályán láthatjuk! Nagyon kár érte, hogy lesérült ilyen hosszú időre! De kitartás!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom szegényt, láttam is az esetet élőben :(
De szerintem ha egy-egy törés után minket is olyan profi szinten látnának el mint őt, akkor bennünk is lenne remény...
Arról nem is beszélve, hogy gondolom a csapatnak se kontár orvosai vannak!
14 éve
Törölt felhasználó
nah így kell hozzá állni....nagyon remélem h gyorsan felépül szeretem a srácot jól tolja és igen csak sok lehetőséget kapott mostanában...
14 éve
Törölt felhasználó
Gyógyulj meg testvér!!! A legjobbakat!
14 éve
Törölt felhasználó
Get Well!!!!!!!! ;)

Szólj hozzá