A walesi középpályás lábát, mint ismeretes a Stoke City-Arsenal meccsen két helyen is eltörte Ryan Shawcross. Ramsey lábát meg is kellett műteni.

A 19 éves játékos tehát biztosan kihagyja a szezon további részét, de valószínűleg hosszú rehabilitáció után léphet csak pályára.

Az Arsenal 16-osa hétfőn a Svédországi barátságos meccsen játszhatott volna, ha nem történik meg a szombati baleset. John Toshack, Wales szövetségi kapitányának nagy tervei vannak Ramsey-vel.

Rendkívül ijesztő sérülés, a hányinger kerülgetett. Szomorú és szerencsétlen baleset volt.

Ma reggel beszéltem vele, és mentálisan remek állapotban van, de ez a sérülés mind neki, mind az Arsenalnak, mind pedig nekünk is nagy érvágás.

-nyilatkozta az edző.

Csak reménykedni tudunk abban, hogy gyors, és sikeres gyógyulása lesz, ami persze rengeteg idő lesz.

Ramsey a válogatottban és az Arsenalban egyaránt egyre több és fontosabb lehetőséghez jutott.

Tochack elismeri, a korábbi Cardiff játékos kidőlésével új terveket kell kieszelnie.

Aaron az elmúlt hat, vagy hét hónap alatt rengeteget fejlődött.

Az utolsó meccseken úgy éreztük, hogy igazán jó úton haladunk, ebben sokat segített nekünk. A mi szempontunkból is szörnyű az ő távolléte.

De jelenleg Ramsey egészsége fontosabb.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Istenem, sajnáljuk szegényt ez oké. De muszály minden egyes hírben ugyanazt leírni?? nem tűnt fel eddig senkinek hogy legalább 20 szor ugyanazfent van hogy hogy hogy történt. Így járt szegény, de meg fog gyógyulni mit kell itt sírni rajta meg jaj de nagy drámát játszani. Ha a Magyar bajnokságba törne valakinek enél még durvábban a lába le se szarnátok ugye? Nem kell megjátszani magát senkinek! Ez cska kritika volt rem nem voltam túl szigorú!
Go Gunners! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Denilson mostanság inkább dekoncentráltnak tűnt, de valószínűleg ő lép színre újra, és én bízok is benne, hogy élni fog a lehetőségével.
onnan is látható, hogy mennyire más ez az Arsenal, mint a tavalyi, hogy tavaly még Denilson játszotta a legtöbb bajnokit alapemberként....
14 éve
Törölt felhasználó
hát igen nagyon sajnálom h a válogatott is kiesik nála pedig tényleg nagyon sok lehetőséget kapott
14 éve
Törölt felhasználó
Na ez egy rendkívül jó hír! Semmi szükség nincs rá, hogy Arshavin rásérüljön a sérülésére! Ennek nagyon örülök! A Portonál kizárt, hogy tartalékoltak volna ellenünk, annyi az egész sztem, hogy jobb volt a Sporting!
14 éve
Törölt felhasználó
köszi Wright

Szólj hozzá