Az elmúlt időszakban újabb pletykák láttak napvilágot a lehetséges érkezőket illetően. Jöjjön egy csemege, hogy naprakészek legyünk.

Luis Suarez:
Az Ajax csatára egy interjúban elmondta: vagy az Arsenalhoz, vagy a Manchester Unitedhez szerződne, ha lenne megfelelő ajánlat. Nos, az ára nem kevesebb az uruguayi gólvágónak, mint 30 millió font.

Mauro Zarate:
A játékos kijelentette, hogy nyáron távozna a Laziotól, és egy Arsenalba való igazolás vélhetően kedvére való lenne. Az Ágyúsok mindenesetre rajta tartják a szemüket.

Yaya Toure:
A Manchester City érdeklődik legélénkebben a Barcelona védekező középpályása iránt, de az Arsenalnak is eladhatnák a katalánok. Az ár Cesc Fabregas játékjoga lenne.

Marouane Chamakh:
Egyes lapok már tudni vélik, hogy a marokkói játékos nyártól már biztosan az Arsenal játékosa lesz. Chamakh egy négyéves szerződést köthet a londoni klubbal.

Raheem Sterling:
Az Arsenal továbbra is érdeklődik a 15 éves csodagyerek iránt, de a legnagyobb esély most arra van, hogy a Manchester United kaparintja meg őt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

14 éve
Törölt felhasználó
Azért Zarate nem rossz! Csak számunkra felesleges, hiszen Arshavin és Walcott is mocskosul gyors.
Annyi zseton meg nincs, hiszen fizetni kell a Stadiont is:)
14 éve
Törölt felhasználó
Hello mindenkinek!Szerintem belső védőt nem kell igazolni, mert ne feledjétek hogy van nekünk egy sérült Djourou-nk, meg aztán szerintem a nyáron már az első csapattal fog készülni a nagyra tartott Nordtveit is, aki a nyáron már 20 éves lesz!!!Védekező kp. posztra meg ott van az Eastmond gyerek, akit én személy szerint nagyon komálok!!!Nincs rossz keretünk, csak egyszerűen évek óta olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy olyanszintű sérüléshullám megy át a csapaton amit nehéz kezelni!Souareznek én is nagyon örülnék, mert eszméletlenül termeli idén a gólokat, de ez a 30 millió kicsit nevetséges összeg érte!Szerintem max. a felét éri, annyiért viszont jó vétel lenne!!!Hajrá Arsenal!!!!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Helo sziasztok!
Én nemakarok reklámozni de az egyik hírforrásotok szerint ha jól olvastam Gallas új szerzödést kapott 2 évre.
http://justarsenal.com/gallas-to-get-new-two-year-contract-and-a-pay-cut/3008
14 éve
Törölt felhasználó
Chamakh szinte biztos, hogy jönni fog a többi meg biztos hogy nem... Nem mondom azt, hogy olyan jók lennének a csatáraink, mert idén Eduardo eléggé szenved, Bendtner sem egy olyan játékos még akiben mindig lehetne bízni, hogy lő egy gólt, Vela pedig még annyit sem mutatott eddig mint a dán. Úgyhogy egy igazi klasszis csatárunk van: van Persie. Ha Ő sérült akkor láthattuk, hogy egyenlőre senki nem tudja Őt pótolni a csapaton belül. Chamakhnál jobb játékost is el tudnék képzelni a csapatban, de bízok Wengerben, mert ha ennyire akarja akkor tudhat valamit. Ja és ugye ingyen van, ami számunkra fontosabb, mint akárhol.
14 éve
Törölt felhasználó
Gourcuff eladásával jól befürdött a Milan.. az a csávó valami eszméletlen mit képes művelni a pályán :D ha nagy lesz, Zidane lesz :DD :roll:

Szólj hozzá