Tudom, hogy divattá vált Wenger kritizálása, de úgy érzem a jövő szezon egy igazi katasztrófa lehet.

Először is Wengernek sikerült elszalasztani Smalling leigazolását, de nyáron mindenképp igazolnia kell valakit, mert nagy védő-válság lehet.

Senderos kölcsönben van, a helyére az utolsó pillanatban igazolt Wenger. Gallas szerződéshosszabbításával már egy jó ideje kinlódnak, pedig a Vermaelen-Gallas duo stabil védelmet biztosít(hat) az Arsenal számára. Nem kéne fukarkodni, hanem fizetni és teljesíteni kéne, amit Gallas kér.

A másik ember Silvestre. Róla azt mondják, hogy abszolút pozitív hatással van a csapatra, köszönhetően a sok tapasztalatának. Nála lehet akkor szakadt el a cérna, amikor Wenger a Liverpool ellen helyette Traore-t játszatta.

Campbell jövője kétséges. 36 évébe lép lassan és vajon Wenger fog vele hosszabbítani?

Tehát ha úgy vesszük távozhat Gallas, Senderos, Silvestre és Campbell. Wenger csapata olyan rutint fog elveszteni a hátsó alagzatból, amit nehezen, nagyon nehezen tud majd pótolni.

Traore? Sokáig igéretes játékos volt, de a karrierje nem úgy alakult, ahogy korábban várták.

A védelem legidősebb tagja Vermaelen lesz a maga 25 évével? Túl reagálom a dolgokat vagy mindenki aggódik a csapat drasztikus átlagéletkor csökkenése miatt?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit a cikk írója sokat fantáziált. 4 védő elmenne? Gallas tuti, hogy maradni fog. Kompromisszumot köt majd vele a vezetőség. Campbell maximálisan azt teljesíti, amit tőle elvárnak. Sőt! Többet is. Én örülnék ha még +1 évet maradna. Senderos lehet, hogy elmegy. Ez (engem legalábbis) nem érint annyira mélyen. Pótolható játékos. Silvestreben is megbízom és nem hiszem, hogy kisebb csapatba menne. Jövő szezont ő is itt fgja tölteni. Az aggonizálást ne vigyük túlzásba. Jönni is fog védő. Wenger most már remélem nagyot fog húzni a kalapjából, amiben a pénztárcája sem lesz akadály. Jövő szezonnal szemben meg nagyon nagyok az elvárásaim :)
14 éve
Törölt felhasználó
Verthongen-nek én is örülnék, de ez azért aggasztó, hogy a közeljövőben valószínűleg Silvestere,Gallas és Campbell is vagy távozik, vagy befejezik pályafutásukat, mert már jóval 30 felett vannak!
14 éve
Törölt felhasználó
Azért érdekes lenne, hogy a Francia védő sor után átpártolnánk a Belga védő sorra! A kisebbik baj, hogy Angliában van a csapat! Jó lenne az Angol-U21 es válogatottból hozni valakit! Ha bevezetik az 6+5 ös szabályt, akkor már most erre kell gondolni! De ha nem akkor a belga védő sor is jobb mint a semmi :) Csak ha eb selejtező lesz akkor egyszerre mennének el ami problémás lenne!
14 éve
Törölt felhasználó
Vertonghent már láttam játszani. ő egy Vermaelen-klón. dinamikus, megbízható. vkp-t is tud játszani, így sokoldalú. ha gallas megy, őt hoznám a helyére. Vermaelennel biztos ellennének középen, Jan 190 centi magas, Thomas meg a kis termete ellenére is jól fejel. Jan megindulva nagyon veszélyes tud lenni, távolról jól lő és jók az ütempasszai. amikor néztem az Ajax meccset azt hittem, hogy Vermaelen van ott.. olyan egyforma a játékuk :D
14 éve
Törölt felhasználó
én is nagyon bírom mikor meglátom a kezdőcsapatot és a két középső védő Gallas és Vermaelen. de nem lehet hogy "csak" azér bírjuk őket ennyire mert nagyon gólerősek és látszik rajtuk hogy mindent megtesznek a csapatért? mert lehet hogy a szélső védők mostanság nem életük formájába vannak és ez igaz a kapusainkra is de sztem akkor is hihetetlen sok gólt kapunk és ebbe a középső védők munkája is benne van.....

Szólj hozzá