Steve Bould legénysége a szezon során másodszorra is legyőzte a Fulham gárdáját: az októberi 4-2 után most hazai környezetben arattak 3-2-es diadalt a fiatalok a Fehérek ellen.

A mérkőzés első félidejében három gól született: először Chuks Aneke talált be, amire Stefan Payne válaszolt a vendégek részéről, majd az Ágyúsok 16 éves középpályása megduplázta a góljainak számát, újból vezetést szerezve a csapatának.

A második játékrész elején az Arsenal elment 3-1-re az ellenfelétől Roarie Deacon találatával, s bár Reece James még szépíteni tudott, az egyenlítésre már nem tellett a Fulham erejéből.

Az U18-as Ágyúsok, akik legközelebb a Crystal Palace otthonában fognak pályára lépni, úgy vezetik 11 ponttal az Akadémiai Liga A-csoportját a Sasok előtt, hogy ők két meccsel kevesebbet játszottak.

A különbség jelenleg tehát igen nagy a két gárda között, de a Palace az elmaradt meccseivel, s a jövő heti rangadóval jócskán törleszthet a hátrányából.

Az Arsenal kezdőcsapata...: McDermott, Byles, Brislen-Hall, Boateng, Hajrovic, Yennaris (csk.), Deacon, Özyakup, Ansah, Afobe, Aneke.

...és cseréi: Dunn, Neita, Edge, Wynter.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

14 éve
Törölt felhasználó
Thierry Henry bácsi megtörte a gólcsendet... ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ennyi fiatallal és modern edzőközponttal szégyen is lenne ha nem vezetnénk az ifjúsági kupát! Kár, hogy nincs U18 as BL, azt 100, hogy mi nyernénk meg!

Szólj hozzá