Ha a csapatból nem fog távozni senki, akkor Dudu szerint, akármit elérhet az Arsenal.

Az összetartás nála azt jelenti, hogy a csapat sikerlistáját sűrűn kell majd frissíteni.

"A legnehezebb egybe tartani egy csapatot. Ennek az eredménye az, hogy egy klub jól játszon. Hisz az összeszokás pluszt jelenthet. Ha a következő 4-5 év alatt is együtt leszünk, akkor biztos vagyok benne, hogy nem csak Angliát, hanem Európát is uralni tudjuk."

"Ha ez bekövetkezik, akkor a csapat együtt nő fel, jobban megismerjük egymást. Nagyobb lesz az önbizalom, és ilyenkor szellemileg és fizikailag is jól áll mindenki."

"Ez már kezd nálunk alakulni, és szeretnénk az elkövetkezendő évekbe a lehető legjobbat nyújtani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
énis remélem h nem megy el senki inkább jöjjenek nyáron:D
14 éve
Törölt felhasználó
Örülnék ha nyáron senki nem menne el, és jönne 1-2 új játékos, és azt hiszem, jövőre nagyon-nagyon erősek lennénk, persze ha a sérülések is elkerülnek végre egyszer valahára!
14 éve
Törölt felhasználó
Am Lucas kíváncsi lennék, hogy mi alapján mondod, hogy 80%, hogy elmegy... Ha már az apja olyanokat nyilatkozik, hogy itt a helye akkor ez lazán lecsökken 1% ra! Amit a spanyol sajtó mond azt nem kell elhinni mert csak azért csinálják ezt, hogy egy nagy spanyol sztár spanyolhonban játszon! Inkább az angol sajtóban lehet hinni de ott szó sincs Fabregasról!
14 éve
Törölt felhasználó
Hagyjuk már ezt az állandóan elmegy ha nem nyerünk semmit témát! Ő a csapatkapitány! Nagy felelőssége van! Így kizárt, hogy most elmenjen. A kapitány szokta elhagyni utoljára a süllyedő hajót a mondást szerint! De miért is süllyedne a hajónk ?? Miközben egyre jobban, meccsről meccsre jobb lesz a csapat!

Nem is csodálkozom ha elmegy ha mindenhol ilyen kommentárokat olvas Fabregas az ARSENAL szurkolóktól!!
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon jól mondja. Ösztönzi Fabregast, hogy ne menjen el... és ha sok ilyet fogunk látni, főleg év vége felé, akkor lehet aggódni. Véleményem szerint Cesc nem most nyáron fog elmenni, de azlrt kicsit aggasztanak a hírek... főleg a Barca sunyi módszerei... :-S

Szólj hozzá