Miután Arséne Wenger legénysége kikapott a Manchester United, illetve a Chelsea gárdájától, egyes sportlapok már tényként közölték, hogy az Arsenal spanyol csapatkapitánya a nyáron visszatér hazájába, pontosítva a Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona alakulatához, ahol 1997 és 2003 között szerepelt.

A 46 éves David Seaman, aki összesen 405 bajnoki meccsen öltötte magára az Ágyúsok szerelését, elmondta, hogy szerinte Fabregas hasonló utat fog bejárni az Arsenalnál, mint Patrick Vieira, aki 2005-ben hagyta el az észak-londoni klubot, miután többszörös bajnok és FA-kupa-győztes lett ott.

"Nem hinném, hogy a nyáron elhagyná az Arsenalt, mégha idén sem nyernének trófeát az Ágyúsok. Egy csapatkapitánytól nem ezt várja az ember."

"Azt gondolom, hogy Cesc még évekig Londonban fog játszani, s csak akkor fog távozni, amikor Patrick is tette, vagyis amikor lassan már közeledett a karrierje vége felé."

Seaman, miután kifejtette a véleményét Fabregas jövőjével kapcsolatban, az Arsenal bajnoki esélyeiről is ejtett néhány szót.

"A Liverpool elleni győzelemmel a csapat újra harcban van a bajnoki címért. Ha pénzt tennék rájuk, akkor azt azért tenném, mert ha azt a focit játsszák, amit igazán tudnak, akkor bárkit képesek legyőzni. Akkor lesz sanszuk a végső győzelemre, ha kiegyensúlyozott teljesítménnyel hozzák majd a meccseiket."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát én is remélem hogy maradni fog!!!
Ő a csapatnak a legfontosabb játékosa!
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy még nem hagyja el az Arsenalt, szükség van még rá minimum 1-2 évig!
14 éve
Törölt felhasználó
maradj Fabregas!!!!
izé... remélem nem köveztek meg érte.. de nem tudja vki a Manchester United (Reserves) - Burnley (B) meccs végeredményét? előre is köszi, ha vki válaszol! plspls
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem igaza lesz! :roll: :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
Nemrég láttam egy magyar focis oldalon h egy barcás gyerek azt mondja h fabregasnal még pedro is jobb -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
úgy látszik az a gyerek nem látott arsenal meccseket és fel is b*sztam rajta az agyam. Fabregas a világ összes csapatába simán befér!
Na mind1, remélem guardiola is ugyanazt gondolja mint a barcás okostóni és nem akarja megvenni fabregast:D

Szólj hozzá