Az Arsenal már évek óta ellenáll a Barcelona érdeklődésének, és ezek után is ezt tenné.

A Mirror nevű angol lap azt állítja, hogy a Katalánok a nyáron egy 40 millió fontos ajánlatot akarnak tenni Cesc Fabregas-ért. És már egy ideje a sajtó és a spanyol csapat is azt állítja, hogyha a szezon végeztével nem zsebel be valamit az Arsenal, akkor a csapatkapitány távozni fog.

Ivan Gazidis épp ez ügyben írt a Barcelonának. A csapat nevében azt akarja, hogy álljon le a Barca ezzel a nyilvános megszerzési kampánnyal.

Levelében hozzátette, hogy szeretné megtudni, hogy miként szivárognak ki azok a hírek Fabregas-al kapcsolatban. Ha meg nem véletlenül, hanem önként adják ki az információkat akkor a 'mért'-re szeretne választ.

A Barcelona szeretné megnyugtatni az Arsenal-t hogy ők valótlan dolgokat nem mondtak senkinek, és semmi csalást nem követtek el. Simán csak az érdeklődésüket fejezik ki.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
megkockáztatom hogy jövőre még BL-t is nyerhetünk :D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát sztem 50-50 h Fabregas megy-e! De ha igazi vezér, és ha szeretné meghálálni a klubbnak mindazt, amit kapott, talán még marad! Ha Wenger mostmár tényleg belátja, hogy igazolni kell, akkor szerintem jó lesz a csapat jövőre nagyon!
14 éve
Törölt felhasználó
Ha megy, akkor legalább 60-70 millióért... Jelenleg a világ egyik legjobb formában lévő középpályása, ha nem a legjobb...
14 éve
Törölt felhasználó
"Ha meg nem véletlenül, hanem önként adják ki az információkat akkor a 'mért'-re szeretne választ."
A "Miért-re" szeretné a választ.
Bocsi nem akartam kukacoskodni :down:
14 éve
Törölt felhasználó
wenger legjobb igazolasa gazidis :P

Szólj hozzá