Pletyka kell az embereknek! Ezen a héten ezekből nem volt hiány, nézzük, hogy kiket szemelt ki Wenger, már ha lehet hinni a híreszteléseknek.

Mohamed Zidan:
Köztudott, hogy Arsene Wenger régóta figyeli a Borussia Dortmund és az egyiptomi válogatott kiváló játékosát. A nyáron a mester ajánlatot is tehet a 28 éves csatárért. Zidant a Manchester United és a Barcelona is vinné az Ágyúsokon kívül, állítja az édesapja.

Loic Remy:
A francia támadó egy interjúban elmondta, hogy a téli átigazolási időszakban Wenger egy 14 millió fontos ajánlatot juttatott el a Nice vezetőihez, azonban a transzfer valami oknál fogva mégsem valósult meg. A nyáron az Arsenal megszerezheti Remyt.

Raheem Sterling:
Arsene Wenger nem mondott le a 15 éves középpályás megszerzéséről, azonban egy vetélytárssal is meg kell küzdenie az Arsenalnak, ha meg akarják szerezni a tinédzser aláírását: a londoni rivális Fulhammel.

A lehetséges távozókról is essen szó, a legtöbbet ezen a héten Cesc Fabregas és Emmanuel Eboue Barcelonába való távozásáról beszéltek, de minden nyáron dől el.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

14 éve
Törölt felhasználó
Innen Zidannak örülnék a legjobban! :)
14 éve
Törölt felhasználó
srácok hol lehet ien fűzőt rendelni?

14 éve
Törölt felhasználó
Gonkával egyet értek!
14 éve
Törölt felhasználó
Arshavin is ezt eszi !!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
igazán hozhatnánk már angol játékost is...MINŐSÉGIT

Szólj hozzá