Denilson úgy véli, hogy a bajnoki esélyeket nem csökkentette az Everton elleni 2-2.

Arsene Wenger elmondta, hogy az Arsenal nem találta igazán az egyensúlyt szombaton. David Moyes Evertonja kétszer is vezetést szerzett, ám Denilson és Rosicky találata elegendő volt arra, hogy az Ágyúsok egy ponttal távozzanak.

A brazil Denilson bevallotta, hogy a csapatnak meg kell elégedniük most ezzel az eredménnyel, de a bajnoki álmok tovább élnek.

Tudtuk, hogy nehéz lesz az Everton ellen. Az első meccsen 6-1-re nyertünk, a mester meg is mondta, hogy itt biztos felszívják magukat. Jól játszottak, és sokkal erősebbnek tűntek, mint az első alkalommal.

Fontos tény, hogy nem kaptunk ki. Egy pontunk van, tovább bízunk a bajnoki címben. Három ponttal vezet a Chelsea, de tapasztalatot nyertünk, és úgy érzem, megnyerjük a Premier League-et.

Fabregas és Bendtner visszatér hamarosan. Sokkal jobb lesz a helyzetünk, mert segítenek ők is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek, remélem ő is és Fabregas is minimum játszhat a Bolton ellen! De Bendtner és Clichy is jó lenne, ha játszanának, vagy legalább a padra leülnének!
14 éve
Törölt felhasználó
most énvok a hülye???? mindenki azt mondja h eluszott a bajnoki cím! még van hátra majdnem fél szezon és alig vunk lemaradva!!! mindenki ugy beszél mintha 3 meccs lenne hátra! ennyire pesszimista mindenki?
14 éve
Törölt felhasználó
így van! el kell felejteni a mutatott játékot és inkább az egy pontnak kell örülni! bízzunk a bajnoki címbe ameddig csak lehet :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is megnyerhetjük még a Pl-t.Ez a döntetlen még jó kor jött, mert kellett egy pofon a 4 nagy meccse előtt,Clichy és Bendtner valószínűleg akkor jönnek vissza.
14 éve
Törölt felhasználó
Fabregas nagyon kellene hétvégére, Ő az egyetlen aki talán össze tudja szedni a csapatot! A Villa ellen is látszott, hogy már a jelenléte is mennyit számít! Bendtner és Clichy is jól jönne már, de nem hiszem, hogy Ők is ilyen hamar vissza fognak térni...

Szólj hozzá