Mikael Silvestre 2008-ban érkezett az Arsenalhoz a Manchester Unitedtől, az idei szezonban azonban összesen csak négyszer jutott játéklehetőséghez Wenger csapatában. A 32 éves francia szerződése az idény végén lejár, de elmondása szerint szívesen maradna, ha többször játszhatna.

"Természetesen frusztráló, hogy nem játszhatok, mert mindenkinek ez a célja a csapatban, de tény, hogy ez is benne van a játékban. Ha a jó oldalát nézem a dolognak, akkor remek, hogy fitt vagyok, bármikor be tudok ugrani, ha kell. Több poszton is képes vagyok játszani, ez is egy újabb előny." - mondta Silvestre, aki az Arsenal Ligakupa csapatában a kapitány volt.

"Nagyszerű érzés, hogy én lehettem a csapatkapitány, nagyon büszke vagyok erre. Majd meglátjuk, hogy a tapasztalatommal mennyire tudom segíteni a csapatot a szezon második felében." - tette hozzá.

Silvestre korábban kijelentette, hogy profi pályafutásának vége előtt szívesen kipróbálná magát a tengerentúlon, az MLS-ben is, de nem zárkózott el a hosszabbítástól sem.

"Beszéltünk erről a helyzetről a szezon előtt a klub vezetőivel, és megállapodtunk, hogy legalább a jelenlegi szerződésem végéig maradok, azaz az idei szezon befejezéséig."

"Én tartom a szavamat, aztán majd meglátjuk, mi lesz ezután. Nyilvánvalóan elégedettebb lennék, ha többször jutnék játéklehetőséghez." - zárta szavait a játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Silvestre-re azt mondanám először is, hogy jó ember, és jó futballista. valljuk be, azért a Manchester Unitednél illetve a francia válogatottban már sok mindent letett az asztalra. idén amikor pályára lépett nem volt rossz! sőt, a Hull City ellen - az ellene megítélt nevetséges 11-es ellenére is - nagyon jól játszott. de igazából jobban támogatom Traore szereplését, mert neki sokkal jobban szüksége van a lehetőségre. Mikael pedig az Arsenalba igazolásával hozott egy jó adag tapasztalatot, de nem a bajnokikra, hanem az öltözőbe és az edzésekre! ezért sajnálom egyrészt, de hát ez a dolgok rendje, a fiatalok átveszik az "öregek" helyét, az Arsenalban meg pláne ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Amit Tomco írt az jó lenne holnap, mert Silvestre sokkal jobb szélsőként, mint középhátvédként. Amúgy meg nagyon megszerettem ezt az embert, nagyon szimpatikus.
14 éve
Törölt felhasználó
Én most hétvégén is játszatnám Silvestre-t.Mert azon a pár meccsen amin lehetőséget kapott jól játszott.El tudnám képzelni, hogy Silvestre a balhátvéd és Traore meg balszélső.
14 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, hogy holnap 17.00-kor élőben közvetíti a West Ham elleni meccsünket a Sport Klub!
14 éve
Törölt felhasználó
armand azert gyorsabb es ha az aston villa 2felidei jatekat tudna allandositani akkor siman maradhatn a kezdo 11ben

Szólj hozzá