Az Arsenalnak vannak sérültjei, nem is kevés, de a maródiak listája hosszúra nyúlik a hétvégi ellenfél, a West Ham háza táján is.

Négy játékos pályára lépése kérdéses náluk holnap. Mark Noble, Scott Parker, Herita Ilunga és Danny Gabbidon is ínsérüléssel bajlódik, így nem biztos, hogy vállalni tudják a játékot.

Ami viszont biztos, hogy Carlton Cole és Kieron Dyer hosszútávú sérülése miatt nem fog pályára lépni.

A Kalapácsosok csatára, Guillermo Franco eltiltás miatt nem lesz ott a WHU-ban.

Ilungát várhatóan Jonathan Spector pótolja majd, a támadók mögött pedig Junior Stanislas és Luis Jimenez kaphat lehetőséget.

Jó hír magyar szempontból, hogy a keretükben ott van a fiatal kapus, Kurucz Péter is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sima győzelem.Főleg, hogy Song még itt lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
azért nemkell lenézzni őket nemrossz csapatuk van még a sérülések ellenére is,meg am kaphatunk volna kisebb csapatott is
ilyenkor mondanám azt hogy egy esélytelen csapatnál általában segítenek a jó szurkoló táborok,de nemhiszem hogy most lesz valami jelentősége,jah és ezt azért is irtam le mert Angliában a 2 legkeményebb banda a West ham,Millwal csapatának van ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem azért így sem lesz gyenge a West Ham, de ennek ellenére én sima továbbjutást várok a csapattól!
14 éve
Törölt felhasználó
tomco azért azt nem hinném hogy bárki inkább az FA kupát fogadná el, mint a BL-serleget. tom hogy az FA kupa mekkora dolog Angliába, de azé a Bl az Bl......
Nyerjünk meg mind a kettőt meg persze a bajnokságot azt jól is vagyunk :)
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy nyerünk holnap mert ha nem akkor szinte már csak a bajnokság maradt a számunkra.Én lehet jobban örülnék egy FA kupa győzelemnek mint egy BL trófeának bár nem biztos.

Szólj hozzá