• A sérültekről

    Mikel Arteta a West Ham elleni meccs előtt megosztott pár gondolatot a sérültekről.

    Gabriel Jesus térdsérülés miatt nem vállalta a játékot a Liverpool ellen, Zinchenkót vádlisérülés miatt kellett lecserélni félidőben. Bukayo Saka kisebb bokasérülés miatt nem tudta a múlt vasárnapi rangadót befejezni.

    "Saka felépülése egész héten jól haladt, szerintem ő rendben lesz."

    "Ami a többieket illeti: kicsit sok a kérdőjel, ma és holnap még van edzésünk, majd meglátjuk mi lesz. Gabriel Jesusról nem tudok újdonsággal jelentkezni."

    "Ami Partey-t illeti: jól halad az állapota, de még túl korai lenne megmondani, mikor térhet vissza az edzésekre ismét." - mondta Arteta. Sajtóhírek szerint napok kérdése az egész, a ghánai játékost jelen állás szerint nem kell újra megműteni.

    Tomiyasu már visszatért az Ázsia Kupáról, elképzelhető, hogy ő is ott lesz a keretben a West Ham ellen.

     

     

  • Londoni bajnoki jön

    Vasárnap 15:00-kor jön egy újabb fontos meccs a bajnokságban: a West Ham ellen idegenben.

    Mikel Arteta mai sajtótájékoztatójának legfontosabb híreit hamarosan megosztjuk.

    A meccset a Spíler TV élőben közvetíti

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (356)

2 hónapja
Tanulságos azért, hogy így a meccs után milyen csendes az oldal. Pedig nyertünk 6-0ra de valahogy nincs túlzott örömködés meg úgy a csapat elismerése. Persze nem azt mondom hogy egyáltalán, csak negatív eredmények esetén sokkal jobban kileng a dolog. Kikaptunk volna akkor most biztos lenne nagy utálat cunami a csapat irányába.Továbbra is azt gondolom hogy nem igazán tudjuk becsülni ezeket a dolgokat, dehát mindegy.
2 hónapja
Ha nyerünk 6-0-ra akkor miről beszélgessünk? Most nem azért, de egy fórum általában azért van hogy az emberek ütköztessék a különböző nézőpontokat. Ezután mindenki elégedett, szóval nem tudom mit szeretnél. Írja le mindenki, hogy milyen jó volt a csapat? A vereségnél meglehet vitatni, hogy az emberek szerint mi miatt kaptunk ki, ki nem játszott jól, ki játszott jól, de ezután ? Extrák voltunk, lejátszottuk a West Hamet, ennyi. 1 mondatot lehet írni róla.
2 hónapja
Ha "megy a szekér" kevesebb a hozzászólás. Ha döcög vagy megáll akkor szokott lenni vitatéma, hogy ki vagy mi a felelős ezért :)
2 hónapja
De ha akkor el lehet küldeni a picsába bárkit akár egész héten keresztül és azt kell nézni itt, de amikor jó játékkal sok gól lőve nyerünk akkor meg csend van egész héten. Persze nem kell akkor semmit írni de akkor amikor nem sikerül nyerni akkor is legyen ilyen visszafogott. És akkor egyébként csak ha negatív eredményt érünk el akkor lehet beszélni az adott meccsről és egy győztes meccs nem szolgáltat témát? Akkor elég nagy a baj. Összeségében a következetesség hiánya a bajom ha valami jó az nincs elismerve ami rossz az meg túl van tolva. De persze mindenki úgy csinálja ahogy érzi, csak ez így szemet szúrt. De erre a jelenségre már többször céloztam.
2 hónapja
Zoli, Athlonnal irasd bele a szabalyzatba, hogy szerinted mit szabad itt meg mit nem. Gondolom ha elromlik az autod, te is tobbet tudsz beszelni rola,mint mikor hibatlanul megy :D Tobbet lehet beszelni a hibakrol, mint az eppen nem letezokrol.
2 hónapja
Ha nem tűnt volna fel neked a jelenségre hívtam fel a figyelmet, nem akartam senkinek megmondani mit írjon meg mit nem. Csak voltam olyan naiv hogy ha el lehet valakit küldeni a picsába egyik héten meg elküldeni az anyjába akkor talán olyan is lehet amikor elismerést kap vagy pozitív kritikát. Csak az igazságérzetem piszkálja egy kicsit de persze tudom jól miért működik ez így. 🙂
2 hónapja
Valahogy sejtettem, hogy valaki ezt le fogja írni. Holott csak az történt amit év eleje óta írunk. Tököt növesztett a csapat és nem állunk vissza 1 gólos előnynél. Így játszik egy top csapat. Pont.
2 hónapja
Azért sejtetted hogy valószínűleg valaki ezt le fogja írni mert ezt szerintem te is így érzed, máskülönben nem jutott volna eszedbe. 😀 A rossz érdmény sokkal aktívabban és szélsőségesebben van megítélve. És én meg azt láttam hogy teljesen arány tévesztés ilyen értelemben hogy amit kapnak egy rossz meccs után és egy jó után az nincs arányban egyáltalán. Ezt nem szemrehányás képpen írtam csupán ez egy tény szerintem.
2 hónapja
Én azért tudnék negatívat írni, és ha már kommenteket akarsz, akkor szivesen leírom. Tegnap az első félidő első fele egy unalmas szar volt, mondhatni a szokásos meccskép, utána szépen elkezdtek jövögetni a helyzetek, és igen, egyre jobban is játszottunk, viszont nekem az továbbra sem tetszik, hogy jóformán csak pontrúgásokból tudunk mélyen ülő védelmeket megbontani. Nem tudom meddig lehet még ezt így fenntartani, de ez előbb-utóbb szerintem be fog esni, és aggasztónak találom , hogy tegnap az első 3 gól szintén nem akció volt, nyilván 3-0-nál meg jön a game state, ami befolyásolja az alakulásokat. Bár igen, az fasza, hogy mintha kevésbé állogatna vissza már a csapat az utóbbi időben. Hozzáteszem, én a második félidőben végig a telefonomat nyomkodtam, mert utálom az ilyen meccseket, amikor az ellenfél két egyeneset nem bír a labdába rúgni. El kéne már ezt a beszari Moyest küldeni a picsába, hogy ilyen kerettel ilyen lófasz focit játszat. Szóval igen, az ellenfél is egy fostalicska volt. Szerintem amúgy Rice-nak kellene rúgnia a pontrúgásokat, eszméletlen, hogy még ebben is elit a pali. Van éle a labdáinai, de mégsem az első ember stukkolgatja ki őket a rövidnél. Egyébként Nwaneri ahogy beállt, és átfolytak rajta a labdák, na igen, ezt a gyereket játszatni kellene, folyamat kaphatná a 10-15 perceket, látszik , hogy ő igazi Arsenal-játékos, aki az akadémián magába szívta a játékot, nem egy fizikális kétballábas szerencsétlen. Cedric is amúgy a faszomnak állt be? Nálam egyébként nem itt kezdődik a jó meccs, azért nem is irkáltam utána, ki nem állhatom, mikor az ellenfél labdába sem rúg. Más csapat játszott volna, 3-0-nál elcsukom a faszomba. :D
2 hónapja
Sztem tegnap nagyon okosan játszottunk, ha BL-ben messzire akarunk jutni a tegnapi játékot kell elővenni. Egy mélyen védekező csapat ellen végre nem akartuk mindenáron tili-tolival gólhelyzetet kialakítani, emiatt már buktunk meccseket. Változtattunk ezen, ha nem ment tili-tolival, akkor okosan beívelgettük a labdákat, és távolról is sűrűn próbálkoztunk. Ezzel a védelmet fejben szétziláltuk, tili-tolira készültek, így azt sem tudták merre vannak arccal. Végig uraltuk a meccset idegenben egy elég jó WHU ellen, bár én alapvetően a dinamikus kreatív játékot szeretem, de az okos focit is díjazom, a tegnapi tankönyvbe illő volt, közel sem uncsi serieA-s fos volt.
2 hónapja
Én mondjuk pont pozitívan látom azt hogy itt így eloszlottak a gólok a rögzített szituk és a folyamatos játékból szerzett gólok között ezen a meccsen. Mert ettől csak erősebbek vagyunk hogy több féle képpen tudunk gólt elérni. Emellett azért egy újabb csapat akinek lényegen lehetősége sem volt ellenünk,ami azért szintén nem véletlen de tudom ez téged annyira nem érdekel. 😀Csak azért ezt is meg lehet említeni.Meg ami még fontos azért hogy ennyi hiányzóval is gördülékeny volt a játékunk pedig ugye White mást játszott mint eddig de ígyis működött.
2 hónapja
Az oké, hogy eloszlanak, de az, hogy az első 3 gól pontrúgásból született, az már úgy kicsit csalókább. Ahogy az is, hogy kb. az összes gólunk fele szintén ebből született. Jó dolog ez, hogy ezt fejlesztjük, csak már kurvára el vannak tolva az arányok. Én nem a Stoke Citynek kezdtem el annak idején szurkolni.
2 hónapja
jackoxi! Ezt mar tobbszor leirtad hogy te nem ennek a csapatnak kezdtel el szurkolni. Ez egy olyan dolog hogy eppen egy pillanatnyi formaba, jatekstilusba, edzobe, jatekosokba szerettel bele ahogy enis es mindenki mas is. Viszont ahogy eszrevetted nem csak a jatekosok cserelodnek az evek, evtizedek alatt hanem minden mas is, szoval ezzel kar mentegetozni hogy te mibe szerettel bele, mert mint ez sem semmi sem tarthato fent hosszutavon ugyanugy😃 Ha erre vagysz akkor eppen az aktualis legszebben focizo csapatnak szurkolj mert mint nalunk ugy mas csapatnal is vannak mindig problemak. Errol kurvaszivesen leulnek beszelgetni veled is meg massal is es nem csak errol hanem ugy amblokk mindenrol mert kibaszottul untat irogatni, meg utalok is
2 hónapja
De mikor már kialakul egy kötődés gyerekkorban, meg beleszeretsz valamibe, akkor úgysem tudod elengedni, és úgyis abba kapaszkodsz folyamatosan, meg azt keresed újra és újra mindenben. Sajnos a foci is megváltozott amúgy, az is tény. De ezek is mikor fél órákig végzünk egy bedobást... Ne mond már, hogy neked ezt jó nézni. :D Persze lehet, hogy ez a kiábrándultabb hozzállás a korral is jön, nyilván nem ugyanaz semmi, mint 10 évesen, de az biztos, és sosem tagadtam, hogy nekem az a csapat volt az atya meg az úristen, amiben Fabregasék játszottak, és a mai napig kurvára felbasz, hogy úgy szétszéledt az a brigád a sikertelenség meg a stadion projekt miatt. De szerintem nem csak én vagyok az egyetlen, aki abba a csapatba szeretett bele. Arsenal1220 is elég sokat nosztalgiázik azon a garnitúrán. :D Ezzel együtt szurkolok a csapatnak meg megnézem mindig a meccseinket, de nem vagyok kibékülve amúgy sok mindennel, és elnézve a sok negatívabb hangvételű kommenteket az oldalon, ezzel sem vagyok azért egyedül. Persze hajrá, és előre a bajnoki címért, de a tavalyi után már nehezen hiszem el. Ráadásul tavaly sokkal élvezetesebben is fociztunk, aztán kicsit úgy érzem szar irányba ment el Arteta Havertzel meg ezzel a kontrollmániás játékkal. Hozzáteszem, utóbbi időben érzek némi előrelépést.
2 hónapja
Jó volt a tegnapi meccs, bár az első gólig megint az az ötlettelen szar volt, ami eddig is. Az a baj, hogy ti el vagytok varázsolva, most lőttünk 6 gólt egy rémgyenge WHU-nak, korábban meg a Nottinghamnek vagy nem tudom már kinek lőttünk 5-öt, de a meccseink nagy része egyáltalán nem ilyen. Arra apellálni, hogy lesz egy sikeres pontrúgás, az ellenfél hibázik vagy távolról lövünk egy bazi nagy gólt óriási hiba. Ezek nem fognak mindig jönni, sőt, az esetek többségében nem is jönnek és akkor olyan meccseket játszunk, mint a szezon első felében. Eloszlottak a gólok igen, de ebből kétszer védő lőtt gólt, egyszer egy távoli lövésből egy védekező középpályás, volt egy tizi és csak két akciógól volt, amit támadó lőtt. Ha Zoli azon nyafog, hogy ilyenkor miért nem pörög a chat, hát azért, mert ez a meccs kivétel volt, nem pedig egy a sok közül, ha meg ezt leírjuk, akkor rögtön azzal jöttök, hogy nekünk semmi nem jó. Továbbra se érzek reális esélyt a PL-győzelemre, amíg ennyi kutyaütő van a csapatban.
2 hónapja
A pontrúgásos statisztika amúgy szerintem kurva csalóka. Baromi sok szögletet lövünk, de azokat 9/10-szer kifejelik. Tegnap is abból lett gól, amikor nem a rövidre lőttük, hanem a hosszúra, de korábban rendre a rövidre lőttük, aztán csodálkoztunk, hogy a kapus leszedte vagy kifejelték.
2 hónapja
🚨𝐌𝐢𝐤𝐞𝐥 𝐀𝐫𝐭𝐞𝐭𝐚 𝐨𝐧 𝐄𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐍𝐰𝐚𝐧𝐞𝐫𝐢❜𝐬 𝐢𝐧𝐯𝐨𝐥𝐯𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭:
"There is something that you have to do in your team, and that is the trust of the teammates. And I had two things: one, the players on the bench whispering to bring Ethan on, which is a great thing to hear, and the other one your teammates want to give you the ball all of the time. If they do that, it’s because they really trust you and you can only have to see how many times he was involved in that. So it was a great sign."

Meg szerencse, hogy valaki bízik a fiatalokban, ha o maga nem
2 hónapja
Tényleg Nwaneri, egyébként 16 évesen ~20 perc alatt többet mutatott mezőnyben a labdával, mint eddig Havertz arsenalosként összesen. :D
2 hónapja
Jajnemá
2 hónapja
Sakanak 51 golja van, es 100 golban volt resze, mindezt 22 evesen erte el
2 hónapja
This is the first time Arsenal have won their first four games of a calendar year since 1935 - and in that year they won the league 👀
2 hónapja
jo lenne a 20 eves atkot megtorni iden 🥰
2 hónapja
En a tavalyi ota mar nem remenykedek feleslegesen
2 hónapja
mondjuk az nagyon durva h majdnem 90 éve nem sikerült megnyernünk a naptári év első négy meccsét
2 hónapja
tovabbra sem veszitettunk a sarga mezben.

remek meccset jatszottak a sracok, remeljuk nem rugtak ki magukat a szezonra es a kovetkezo meccsekre is jut boven gol meg.

igy tovabb!!!
2 hónapja
Még a végén vennem kell egy ilyen mezt, pedig rohadt undorító :D.
2 hónapja
nekem bejon 😁
2 hónapja
A régi sárga-kék/sárga-fekete O2-es mezünket viszont imádtam.
2 hónapja
olyanom volt is.
2 hónapja
Nekem még megvan :)

Szólj hozzá